Αρνείται τις κατηγορίες του Μπαχρέιν η Τεχεράνη

Πυρά για σχεδιαζόμενες επιθέσεις


ΚΟΣΜΟΣ
8:44
14/11/2011
Αρνείται τις κατηγορίες του Μπαχρέιν η Τεχεράνη
loading

Αβάσιμες και γελοίες χαρακτήρισε το Ιράν τις κατηγορίες των αρχών του Μπαχρέιν σύμφωνα με τις οποίες η Τεχεράνη συνδέεται με ομάδα υπηκόων του βασιλείου που σχεδίαζε επιθέσεις στη χώρα.

«Αυτού του είδους οι αβάσιμοι ισχυρισμοί το μόνο που κάνουν είναι να επαναλαμβάνουν από την πλευρά του Μπαχρέιν ένα γελοίο σενάριο, το οποίο έχουν κατασκευάσει οι Ηνωμένες Πολιτείες», τονίζει ο Αμίρ Αμπντολαχιάν, υφυπουργός Εξωτερικών του Ιράν, αρμόδιος για τις Αραβικές και Αφρικανικές Υποθέσεις, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της τηλεόρασης.

Το Σάββατο το υπουργείο Εσωτερικών του Μπαχρέιν ανακοίνωσε τη σύλληψη πέντε υπηκόων του που σχεδίαζαν επιθέσεις στο βασίλειο, προσθέτοντας ότι η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας και μια γέφυρα που συνδέει το Μπαχρέιν με το Σαουδαραβικό βασίλειο ήταν μεταξύ των στόχων τους.

Οι πέντε ύποπτοι κατηγορούνται ότι ανήκουν σε τρομοκρατική οργάνωση που συνδέεται με μια ξένη χώρα, δήλωσε ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Μπαχρέιν. Πρόσθεσε ότι τα μέλη της ομάδας επρόκειτο να σταλούν στο Ιράν για στρατιωτική εκπαίδευση, ειδικά στις τάξεις των Φρουρών της Επανάστασης, τη στρατιωτική ελίτ του ισλαμικού καθεστώτος στο Ιράν.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει