Αρνήθηκε να πληρώσει το ποσό των 27 λιρών που αντιστοιχούσε στα ποτά που είχε καταναλώσει ο ίδιος και η σύζυγός του σε μπαρ της Ταϊλάνδης και κατέληξε με μελανιές και εκδορές σε πρόσωπο και σώμα. Ο λόγος για έναν βρετανό τουρίστα, που εξόργισε τη μπαργούμαν του μαγαζιού όταν αρνήθηκε να δώσει το ποσό υποστηρίζοντας πως μπορούσε να αγοράσει τα ποτά φθηνότερα από ένα σούπερ μάρκετ.

Ο 63χρονος άντρας, που συνοδευόταν από τη σύζυγό του και φίλους, δέχτηκε ένα παπούτσι στο πρόσωπο, γροθιές και κλωτσιές.

Όταν ο λογαριασμός για τα «έξι ή επτά» ποτά έφτασε, ο άντρας δήλωσε σοκαρισμένος από το ποσό και επέμενε να πληρώσει τα μισά. Εξοργισμένη η γυναίκα που εξυπηρετούσε την παρέα, έβγαλε το παπούτσι της και τον χτύπησε στο πρόσωπο, πριν αρχίσει να τον κυνηγά στον δρόμο, χτυπώντας και κλωτσώντας τον.

Το περιστατικό καταγράφηκε και φαίνεται η γυναίκα να τσακώνεται στον δρόμο με το ζευγάρι. «Η κοπέλα ήταν πολύ, πολύ θυμωμένη. Το βρετανικό ζευγάρι έπρεπε να είχε πληρώσει τον λογαριασμό, αλλά και εκείνη δεν έπρεπε να τους επιτεθεί. Δεν ήταν και κανένας μεγάλος λογαριασμό για έξι με επτά ποτά», δήλωσε η γυναίκα που τράβηξε το περιστατικό, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η μπαργούμαν συνελήφθη αργότερα, μετά από αναφορά του ζευγαριού στην αστυνομία ότι δέχτηκε επίθεση.