Οι Βιετναμέζοι θα δοκιμάσουν ελληνική κουζίνα!

Μετά το σουβλατζίδικο τώρα και ταβέρνα στη μακρινή χώρα


ΚΟΣΜΟΣ
2:42
21/10/2011
Οι Βιετναμέζοι θα δοκιμάσουν ελληνική κουζίνα!
2
loading

Όταν ένας Έλληνας από την Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Τσακόγιας, είχε φύγει από τη χώρα λόγω οικονομικής κρίσης τον προηγούμενο χειμώνα για να ανοίξει σουβλατζίδικο στο μακρινό Βιετνάμ, δεν περίμενε ότι θα έχει τέτοια επιτυχία.

Έτσι σήμερα, ετοιμάζει μια δεύτερη επιχείρηση, η οποία θα βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σουβλατζίδικο. Πρόκειται για μια ελληνική ταβέρνα. Το όνομα έχει ήδη επιλέγει από τον Θεσσαλονικιό, συμπατριώτη και θα είναι «Gia Mas». Η διαδικασία διαμόρφωσης του χώρου είναι σε εξέλιξη και σε μικρό χρονικό διάστημα οι πρώτοι πελάτες θα μπορούν να γευτούν την ελληνική κουζίνα.

Όταν ο Γιώργος Τσακόγιας είχε ανοίξει το πρώτο του εστιατόριο, είχε δηλώσει πως δεν σκοπεύει να ξαναγυρίσει στην Ελλάδα, ενώ δεν είχε παραλείψει να επισημάνει πόσο πιο εύκολο ήταν να ανοίξει μια επιχείρηση εκεί σε σχέση με την χώρα μας. «Ούτε εφορίες, ούτε ΙΚΑ, ούτε ΤΕΒΕ, ούτε ΦΠΑ. Τίποτα απ’ όλα αυτά», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά.

Δείτε τις φωτογραφίες από την προετοιμασία του εστιατορίου, που δημοσίευσε στο ιστολόγιο του ο Γιώργος Τσακόγιας:

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΟΥΣΤ

    για να γλυτώσω από επιταγές, φόρους, έκτακτες εισφορές, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΙΚΑ, επιμελητήριο, τους έλληνες πολιτικούς και από αυτό που δεν ήρθε ακόμη αλλά μας περιμένει θα πήγαινα και στο Θιβέτ.

  2. avatar lumina

    ασε μας ανθρωπε μου που για να γλυτωσεις απο την κριση πηγες στο ΒΙΕΤΝΑΜ!!!!!!!!!!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει