Ένα ζευγάρι Άγγλων, ο Dave και η Angie Dawes έγιναν διάσημοι καθώς κέρδισαν 101 εκατ. λίρες σε τυχερό παιχνίδι. Το ποσό αυτό ισοδυναμεί με περίπου 115.500.000 ευρώ! Ωστόσο, τα σχέδια τους για τις αγορές που θα πραγματοποιήσουν και την ζωή που πλέον θα έκαναν, διακόπηκαν απρόοπτα καθώς κάποιος δεν φάνηκε διατεθειμένος να τους συγχαρεί για την τύχη τους.

Ο πρώην άντρας της Angie, ο John Leeman δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του την πρώην γυναίκα του να ετοιμάζεται να ζήσει μια πλούσια ζωή. Έκανε γνωστό, πως η Angie είχε εγκαταλείψει τόσο αυτόν όσο και το γιο τους, αφήνοντας τους μάλιστα με χρέη της τάξης των 20.000 λιρών (22.850 ευρώ)!

Επιπλέον, ο γιος της, Steven δήλωσε πως η μητέρα του αδιαφόρησε γι’ αυτόν τη στιγμή που τον εγκατέλειψε για να αρχίσει μια νέα ζωή. Ο πρώην σύζυγος δήλωσε στην εφημερίδα Daily Mail: «Σήμερα (η Angie) μιλάει για τους εκατομμυριούχος φίλους της, αλλά δεν λέει τίποτα για τον γιο της».

Όταν το ζευγάρι των Dawes, έμαθε πως κέρδισε το ποσό αυτό, στην εκδήλωση που ακολούθησε δήλωσαν στους δημοσιογράφους πως θα άρχιζαν μια νέα ζωή. Σκοπεύουν να αγοράσουν ένα σπίτι στο Τσέλσι καθώς και στην Πορτογαλία. Επιπλέον, μίλησαν για μία «λίστα» φίλων που έχουν φτιάξει, στους οποίους θα προσφέρουν μέρος των κερδών. «Θα βοηθήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν στη ζωή μας», είπαν χαρακτηριστικά.

Η Angie Dawes, όταν πληροφορήθηκε τα λεγόμενα του πρώην άντρα της, δήλωσε πως εξεπλάγη από τα όσα αυτός ισχυρίζεται, πως αγαπάει το γιο της και πως σκοπεύει να ξαναχτίσει τη σχέση του με αυτόν.