Να μην εφησυχάσουν κάλεσε τους υποστηρικτές της η προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον σε προεκλογική εκδήλωση στη Φλόριντα, μια πολιτεία που είναι καθοριστικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα.

Η Κλίντον τόνισε στους υποστηρικτές της ότι οι Δημοκρατικοί δεν μπορούν να επαναπαυτούν. «Ελπίζω ότι θα πάτε να ψηφίσετε γιατί θα εξελιχθεί σε μία εκλογή με μικρή διαφορά. Μη δίνετε σημασία στις δημοσκοπήσεις. Μην εφησυχάζετε, καθώς πρέπει να πείσουμε κι άλλους να ψηφίσουν» δήλωσε χαρακτηριστικά στη  συγκέντρωση στο «Coconut Greek» ενώ πίσω της βρίσκονταν μία μεγάλη ταμπέλα με το μήνυμα: «Ψηφίστε νωρίς».

Ο Τραμπ πραγματοποίησε επίσης προεκλογική εκστρατεία στη Φλόριντα χθες και στο επίκεντρο της κριτικής του βρέθηκε το σχέδιο για τη δημόσια υγεία στις ΗΠΑ, το οποίο είναι γνωστό ως «Obamacare». Ο Τραμπ υποσχέθηκε την ανάκληση του αναφερόμενου νόμου και την αντικατάστασή του στην περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος την 8η Νοεμβρίου. «Πρέπει ν’ αποσύρουμε και ν΄ αντικαταστήσουμε το νόμο αυτό άμεσα. Είμαι ο μόνος προεδρικός υποψήφιος που θα κάνει κάτι τέτοιο» τόνισε με νόημα ο Τραμπ.

Με τις δημοσκοπήσεις να δίνουν σταθερό προβάδισμα στη Χίλαρι Κλίντον, ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε από τους ανθρώπους της προεκλογικής του εκστρατείας να δώσουν μικρότερη βαρύτητα στην επιλογή ανθρώπων που θα στελεχώσουν μία προεδρική διακυβέρνησή του και να επικεντρώσουν την προσοχή τους, στη βελτίωση των πιθανοτήτων προεδρικής εκλογής του στις 8 Νοεμβρίου.