Από μακριά αυτά τα αλμυρά πατατάκια φαίνονται σαν να είναι πασπαλισμένα με μεγάλα κομμάτια από μαύρο πιπέρι.

Αυτό σκέφτηκε και η 18χρονη φοιτήτρια Emily Wagoner, από το Όρεγκον, και έφαγε το μισό σακουλάκι που αγόρασε από μια αλυσίδα fast food πριν συνειδητοποιήσει αηδιασμένη ότι τα μαύρα στίγματα ήταν στην πραγματικότητα νεκρά μυρμήγκια!

tragana2

Μετά την αηδιαστική της ανακάλυψη αποφάσισε να μοιραστεί τη φωτογραφία που τράβηξε μέσω Twitter και το tweet της έχει μέχρι στιγμής μοιραστεί σχεδόν 7.000 φορές. Στη φωτογραφία συμβουλεύει τους χρήστες να προσέχουν το κατάστημα από το οποίο τα αγόρασε.

Δεν ήταν λίγοι βέβαια αυτοί που αμφισβήτησαν ότι δεν το κατάλαβε και ότι θα έπρεπε να το είχε αντιληφθεί από την αρχή. Κάποιοι της έκαναν πλάκα αν η γεύση ήταν καλύτερη απ’ ό,τι περίμενε ενώ άλλοι της συμπαραστάθηκαν λέγοντας ότι δεν είναι απίθανο κάτι τέτοιο να συμβεί αν τρως τα πατατάκια ασυναίσθητα.

tragana4

Η ίδια βέβαια απαντά ότι δεν θα έκανε πλάκα και πραγματικά νόμιζε ότι ήταν τριμμένο χοντρό πιπέρι και δεν πήγε καν το μυαλό της ότι θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο. Ωστόσο το tweet της προκάλεσε και την απάντηση του καταστήματος που ανέφερε ότι θα εξετάσει λεπτομερώς τα προϊόντα για να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον.

Η νεαρή κοπέλα πρόσθεσε ότι το κατάστημα της έδωσε μια δωροκάρτα των 50 δολαρίων αλλά το θεωρεί τουλάχιστον προσβολή μπροστά σε ό,τι συνέβη.

tragana3