Επτά χρόνια φυλάκιση αποφάσισε το δικαστήριο για έναν ντίλερ ναρκωτικών που δεν δίσταζε να παρουσιάζει την πολυτελή ζωή του, στο λογαριασμό του στο Instagram αν και δήλωνε φτωχός και… τίμιος.

Ο νεαρός Levi Watson, όπως είναι το όνομά του, δημοσίευε με έπαρση και προκλητικά σχόλια εικόνες στο κοινωνικό δίκτυο προβάλλοντας αυτοκίνητα Lamborghini, ρολόγια Rolex, μπανιέρες γεμάτες χιλιάδες μετρητά και ο,τι άλλο μπορεί να περιλαμβάνει μια πολυτελής καθημερινότητα.

dasrae2

Ο 29χρονος φυλακίστηκε τελικά με την κατηγορία του ντίλερ σε μια μεγάλη ομάδα που διακινούσε κοκαΐνη και ηρωίνη στην Αγγλία με τις ποινές για τα «κεφάλια» του κυκλώματος να είναι πολύ πιο αυστηρές.

Στις φωτογραφίες και στα βίντεο που δημοσίευε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram και η οποία έχει περισσότερους από 4.500 followers, ο Watson καυχιόταν τακτικά για τον πολύ πλούσιο τρόπο ζωής του στο εξωτερικό ενώ την ίδια στιγμή έλεγε σε αστυνομικούς που ερευνούσαν το κύκλωμα ότι δεν είχε σταθερό εισόδημα και ότι ζούσε σε μια φτωχή συνοικία.

dasrae3

Σε μια σειρά από φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πριν από μερικές μόνο εβδομάδες, ο νεαρός που τελικά προδόθηκε από μόνος του, φαίνεται να απολαμβάνει μια βόλτα με ελικόπτερο με τους φίλους του και να ποζάρει ακόμη και στο καπό μιας λευκής Ferrari. Τα πάρτι και οι σαμπάνιες είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο στο προφίλ του ενώ τα χρυσά ρολόγια κοσμούν πάντα τα χέρια του στις φωτογραφίες με την παρέα του.

dasrae4

Παρά το γεγονός ότι φυλακίστηκε την περασμένη Παρασκευή, ο Watson έκανε αναρτήσεις στο λογαριασμό του στο Instagram ακόμη και το βράδυ της Τρίτης και όπως φαίνεται δεν είχε υποψιαστεί ότι με την προβαλλόμενη πολυτελή ζωή του θα κινούσε υποψίες που θα οδηγούσαν τελικά στη σύλληψή του.

dasrae5 dasrae6