Έναν κινηματογραφικό έρωτα έζησαν ο Carlos Roberto και η Iranildes Aguiar Araujo από τη Βραζιλία όταν ο πρώτος, όντας πληρωμένος δολοφόνος, ερωτεύτηκε το θύμα του.

Συγκεκριμένα, ο Carlos προσλήφθηκε από τη Maria Nilza Simoes να δολοφονήσει τη νεαρή γυναίκα γιατί πίστευε ότι είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με το σύζυγό της.

Όταν όμως θύτης και θύμα γνωρίστηκαν ερωτεύτηκαν και κατέστρωσαν ένα σχέδιο για να μπορέσουν να ξεγελάσουν την Maria Nilza Simoes. Έτσι, αφού αγόρασαν δύο μπουκάλια κέτσαπ από ένα γειτονικό κατάστημα υποκρίθηκαν το θάνατο της Iranildes.

Ο άντρας έδεσε τα χέρια της κοπέλας, στη συνέχεια τη φίμωσε και αφού την κάλυψε με κέτσαπ ισχυρίστηκε ότι την δολοφόνησε.

Ο πρώην κατάδικος φωτογράφισε το υποτιθέμενο θύμα και έστειλε τη φωτογραφία στην απατημένη σύζυγο. Σύντομα, όμως το ψέμα τους αποκαλύφτηκε όταν τρεις μέρες αργότερα τους εντόπισαν να φιλιούνται.

Η γυναίκα που τον είχε προσλάβει να πραγματοποιήσει το φόνο απευθύνθηκε στην τοπική αστυνομία όπου και ισχυρίστηκε ότι ο άντρας της είχε κλέψει 1.000 δολάρια.

Τώρα και οι τρεις είναι αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη. Ο σερίφης Lima είπε: «Πρώτη φορά ακούω να συμβαίνει κάτι τέτοιο».