Έκπληκτη έμεινε μία γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο, όταν ανακάλυψε την κρυφή αγάπη του συζύγου της για το pole dancing.

Η επί 25 χρόνια σύζυγός του, Carole, έπεσε ξαφνικά πάνω σε κολλητά, κοντά σορτς και dvd με γυναίκες να κάνουν pole dancing, τα οποία έκρυβε στο συρτάρι του. Τα έδειξε στον σύζυγό της Andrew Knox ζητώντας εξηγήσεις. Τότε ήταν που ο ίδιος αναγκάστηκε να της αποκαλύψει το μυστικό του.

Ο 52χρονος έψαχνε ένα άθλημα για να βελτιώσει τις αντοχές του και να είναι σε φόρμα και κάπως έτσι αποφάσισε να ξεκινήσει pole dancing.

menbasdl2

«Γνωρίζω πως είναι ένας ασυνήθιστος τρόπος γυμναστικής για άνδρες και ανησυχούσα για το τι θα σκεφτόταν» είπε ο Andrew. Μάλιστα ο ίδιος λέει ότι δυσκολεύτηκε να την πείσει πως δεν περνάει κρίση μέσης ηλικίας και πως δεν είναι γκέι, καθώς απλά του άρεσε ο συγκεκριμένος τρόπος γυμναστικής.

menbasdl3

Σύμφωνα με την Mirror, αρχικά η Carol ζήτησε από τον σύζυγό της της να σταματήσει τα μαθήματα pole dancing, καθώς το μόνο που γνώριζε για το pole dancing είναι πως σχετίζεται με το σεξ και τις στρίπερς. Του ζήτησε να απαλλαγεί και από τα ρούχα τα οποία φορούσε στα μαθήματα.

«Θύμωσα πολύ όταν ανακάλυψα αυτό το περίεργο χόμπι. Μπορεί να ήμουν υπερβολική, αλλά δεν μπορούσα να διανοηθώ για ποιους λόγους έκανε αυτό το πράγμα… πέρασε από το μυαλό μου πως μπορεί να είναι ακόμη και γκέι», ανέφερε η ίδια.

menbasdl4

Παρά τις αντιρρήσεις της γυναίκα του, ο Andrew συνέχισε να κάνει pole dancing και για τα επόμενα τρία χρόνια αυτό το θέμα ήταν απαγορευμένο και δεν έκαναν καμία συζήτηση για αυτό.

Όλα άλλαξαν όταν η σύζυγός του αποφάσισε να παρακολουθήσει ένα μάθημα του άνδρα της και τελικά έμεινε ενθουσιασμένη από τις δεξιότητές του στο pole dancing αλλά και το πόσο καλό έχει κάνει στο σώμα του.

menbasdl5

«Όταν είδε τα θετικά αποτελέσματα στο σώμα μου και με έβλεπε χαρούμενο και με αυτοπεποίθηση, δεν μπορούσε να μην αγαπήσει αυτό που κάνω».

menbasdl1

Ο Andrew κάνει πλέον 10 χρόνια pole dancing. Μετά το θάνατο του πατέρα του, θέλησε να βελτιώσει την υγεία του και να χάσει βάρος, αν και ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα παχύς. Το ιστορικό με καρδιοπάθειες που είχε η οικογένεια του, το έκανε να ψάξει για εναλλακτικούς τρόπους γυμναστικής, καθώς μισούσε το γυμναστήριο.

Έτσι ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα πιλάτες μέχρι που έμαθε για το pole dancing. Αρχικά, ο ίδιος ήταν κάπως σκεπτικός και διστακτικός, ειδικά όσον αφορά στις αντιδράσεις των άλλων, αλλά μόλις ξεκίνησε οι σκέψεις αυτές εξαφανίστηκαν. Είναι ο πιο παλιός μαθητής στο τμήμα του αλλά και ο μοναδικός άντρας.