Αναγκαστική προσγείωση υποχρεώθηκε να κάνει ένα αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση πάνω από τη Βόρεια Ιρλανδία, όταν για μια γυναίκα ήρθε η ώρα της γέννας στη μέση της διαδρομής.

Οι αεροσυνοδοί που είναι εκπαιδευμένες και βοήθησαν στον τοκετό κατά τη διάρκεια της πτήσης, πόζαραν με το νεογέννητο κρατώντας το στα χέρια τους μέσα στο Boeing. Το επιβατικό αεροπλάνο ταξίδευε από τη Νέα Υόρκη στη Σαουδική Αραβία και έκανε μια αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του δυτικού Λονδίνου όταν ήδη είχε ξεκινήσει και είχε ολοκληρωθεί ο τοκετός.

Την ώρα που το αεροσκάφος των Σαουδαραβικών αερογραμμών κινούταν πάνω από την Βόρεια Ιρλανδία, η γυναίκα που επέβαινε κατάλαβε ότι είχε έρθει η ώρα να γεννήσει και ενημέρωσε το πλήρωμα της καμπίνας για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες. Το αεροσκάφος έστειλα σήμα έκτακτης ανάγκης και ετοιμάστηκαν οι συνθήκες για αναγκαστική προσγείωση. Μετά από κάποιους κύκλους που έκανε στον αέρα για να καθοριστεί το πού τελικά θα προσγειωθεί, το αεροσκάφος έφτασε στο αεροδρόμιο του Χίθροου, με τη μαμά και το μωρό να είναι καλά στην υγεία τους.

Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε μέσα από το αεροπλάνο δείχνει τις τέσσερις αεροσυνοδούς να κρατούν το νεογέννητο μωρό μπροστά από την κάμερα χαμογελώντας. Μία από τις αεροσυνοδούς κρατάει και ένα νήπιο στην αγκαλιά της, το οποίο παρακολουθεί την «ξαφνική εμφάνιση» του μωρού. Μετά την αναγκαστική προσγείωση και αφού η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο με το μωρό της, η πτήση συνέχισε την πορεία της, σύμφωνα με την Daily Post.

Στις φωτογραφίες φαίνεται επίσης και το αεροσκάφος το οποίο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο περίπου στις 11 το πρωί και στη συνέχεια έφυγε για Σαουδική Αραβία.

airm1 airm2