Ένας πολυγαμικός πάστορας με τις δύο συζύγους του έγινε πατέρας για 12η φορά όταν η 20χρονη σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι.

Η 20χρονη Reba Miller, η οποία «παντρεύτηκε» τον Thom Miller, με την άδειά της 44χρονης συζύγου του Belinda, γέννησε το πρώτο της παιδί, την Catherine Angelica, πριν από δύο μήνες. Τώρα οι δύο αφοσιωμένες γυναίκες και ο 61χρονος μεγαλώνουν το μωρό από κοινού ενώ και οι δύο αποκαλούν τον εαυτό τους «μαμά». Ο περήφανος μπαμπάς δήλωσε, σύμφωνα με τη βρετανική Mirror: «Η Catherine έχει προστεθεί στην οικογένεια για να μας ολοκληρώσει. Είμαστε όλοι πιο κοντά και αυτή θα μεγαλώσει με τριπλή αγάπη. Έχουμε το δικαίωμα να έχουμε ένα παιδί και οι τρεις μας έχουμε το δικαίωμα να την αγαπάμε και να είμαστε μια οικογένεια. Είμαστε όλοι γονείς της και θα παίξουμε το ρόλο μας στο μεγάλωμά της. Αν μη τι άλλο έχει δύο μητέρες και είναι καλύτερα από μία.»

paidi1

Ο ίδιος αναφέρει επίσης ότι η εγκυμοσύνη της 20χρονης ήταν από κοινού απόφαση όλης της οικογένειας ενώ και οι τρεις είχαν εμπλακεί με τον δικό τους τρόπο σε όλο αυτό, από το τεστ εγκυμοσύνης μέχρι και τον τοκετό. «Ένιωσα πολύ ενθουσιασμένη όταν γεννήθηκε και ένιωσα ότι ήταν σαν να ήταν ένα μέρος του εαυτού μου, όπως ήταν και ένα μέρος αυτών. Εννοώ ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια» λέει η 44χρονη και προσθέτει ότι δεν αισθάνεται ζήλια για τη βιολογική της μητέρα καθώς είναι και οι τρεις τους πολύ ενωμένοι. Εξάλλου η ίδια αναφέρει ότι δεν μπορούσε να αποκτήσει παιδί με τον 61χρονο οπότε ο ερχομός του μωρού ολοκλήρωσε την ευτυχία της.

paidi2

Η 20χρονη από την άλλη δηλώνει τυχερή που υπάρχει ακόμη μια «μαμά» για να την βοηθάει με το μεγάλωμα του παιδιού καθώς είναι μια εξαντλητική περίοδος. Όσον αφορά τον τρόπο που ζουν ο Thom περνάει τρία βράδια με τη μία γυναίκα και τρία με την άλλη στο ίδιο σπίτι και είναι όλοι ευχαριστημένοι όπως παραδέχονται.

paidi3 paidi4 paidi5