Η Mzznaki Tetteh από την Γκάνα ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον εκλεκτό της καρδιάς της Kojo Amoah στις 23 Ιουνίου και ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από τον αρραβώνα της για να μοιραστεί την ευτυχία της.

Οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και οι περισσότεροι άνθρωποι τους έδωσαν συγχαρητήρια για τον επικείμενο γάμο τους. Δεν έλειψαν όμως και τα αρνητικά σχόλια. Σε μια φωτογραφία ο Kojo Amoah σηκώνει αγκαλιά την αρραβωνιαστικιά του κι εκείνη γελάει ευτυχισμένη.

masndav2

«@mzznaki πόσο θλιβερό είναι να δεχόμαστε ανθρώπους που είναι έτσι! Πρέπει γρήγορα να ξεκινήσει μια δίαιτα! Αυτό το κορίτσι δεν μοιάζει ωραίο σε νυφικό σαν αυτό εδώ. Οι άνθρωποι ενοχλούνται, δεν λυπούνται, ενοχλούνται», έγραψε ένας κάτω από την φωτογραφία.

«Δεν ζηλεύω ή κάτι τέτοιο, απλά ενδιαφέρομαι για την ασφάλεια αυτού του τύπου. Εννοώ ότι δείχνει σαν να τον στραγγαλίζουν. Δεν έχω τίποτα με τα άτομα που έχουν βάρος, αλλά όταν δεν ταιριάζουν με άλλους τότε είναι πρόβλημα», σχολίασε κάποιος άλλος.

masndav3

Η Mzznaki Tetteh είναι μια γυναίκα που τα έχει καλά με τον εαυτό της και τα αρνητικά σχόλια δεν την πτόησαν. Αντίθετα, σύμφωνα με την Huffington Post, ανέβασε κι άλλες φωτογραφίες και έστειλε την εξής απάντηση:

«Διατηρώ την αυτοπεποίθησή μου… τα άθλια σχόλιά σας δεν θα καταρρακώσουν την ευτυχία μου…σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας… με τιμάτε».

masndav4