Αυτή η νεαρή χορεύτρια φοβόταν ότι δεν θα μπορούσε να χορέψει ξανά, αφότου «χτυπήθηκε» από μια πάθηση των νεφρών.

Η Jessica Wright ήταν μόλις 14 χρονών όταν την ενημέρωσαν ότι πάσχει από «σύνδρομο καρυοθραύστη», ένα σύνδρομο που προκαλεί πρόβλημα στις φλέβες και στις αρτηρίες στα νεφρά. Το κορίτσι πέρασε 3 χρόνια κάνοντας θεραπεία για την τρομακτική κατάσταση που την άφηνε με πόνους στο στομάχι και στην πλάτη και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το αγαπημένο της χόμπι στο οποίο ήθελε να κάνει καριέρα.

Όμως μετά από μία μεγάλη και δύσκολη εγχείρηση καταφέρνει να χορέψει και πάλι. Έχει κερδίσει μάλιστα και μια θέση σε ένα διάσημο μουσικό και θεατρικό σχολείο και επιθυμεί να κάνει καριέρα στο χορό. Η μικρή Wright από το Ηνωμένο Βασίλειο, μιλώντας στη Daily Mail, δήλωσε: «Είχα χάσει σχεδόν κάθε ελπίδα για να χορέψω ξανά και σκέφτηκα ότι ποτέ δεν θα είμαι σε θέση να καλύψω το κενό από την ασθένειά μου. Είχα ήδη αρχίσει να σκέφτομαι άλλες δουλειές, αν και σκεφτόμουν ότι δε θα μπορούσα να κάνω σε τίποτε άλλο σταδιοδρομία».

Αν και στα 14 αναγκάστηκε λόγω των αφόρητων πόνων να σταματήσει το χορό για 2 χρόνια, τώρα μπορεί να ονειρεύεται ξανά! Επέστρεψε στην τάξη της και κάλυψε τα κενά και αναπλήρωσε όσα είχε χάσει κατά τη διάρκεια της ασθένειάς της, αλλά και της θεραπείας της. Το χειρουργείο ευτυχώς πέτυχε και η νεαρή Wright ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία καθώς ξεκινάει και πάλι τις προπονήσεις της για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. dancer2 dancer4 dancer3