Εκατοντάδες θαυμαστές του Prince αψήφησαν τη βροχή και πήγαν έξω από το σπίτι του τραγουδιστή στη Μινεσότα για να αποτίσουν φόρο τιμής στον καλλιτέχνη που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 57 ετών.

Λουλούδια, μπαλόνια, μπλουζάκια με τη φωτογραφία του γνωστού καλλιτέχνη γέμισαν τον προαύλιο χώρο του σπιτιού.  «Σας αγαπούσε όλους. Σας ευχαριστώ που του ανταποδίδατε την αγάπη του» είπε στους θαυμαστές η αδερφή του Tyka Nelson.

PRINCE1 PRINCE4 PRINCE5 PRINCE9 PRINCE10

Η αιτία θανάτου του Prince παραμένει άγνωστη, ενώ οι ιατροδικαστές έχουν παραλάβει τη σορό του και αναμένεται να την εξετάσουν σήμερα. Ο τραγουδιστής βρέθηκε αναίσθητος στο ασανσέρ της έπαυλής του, όπου έμενε και δούλευε.

PRINCE5 PRINCE6 PRINCE7 PRINCE8

Ακόμα και το δημαρχείο του Λος Άντζελες φωτίστηκε σε μωβ χρώμα, τιμώντας τον καλλιτέχνη και το τραγούδι Purple Rain, που ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα στο μουσικό στερέωμα.

PRINCE11 PRINCE12 PRINCE13 PRINCE14

Στο κλαμπ που ο Prince είχε γυρίσει το βίντεο κλιπ του συγκεκριμένου τραγουδιού έγινε ένα πάρτι προς τιμήν του, ενώ και στη Νέα Υόρκη περίπου 1.000 άτομα συμμετείχαν σε ένα αυτοσχέδιο street party, το οποίο οργάνωσε ο σκηνοθέτης Σπάικ Λι, φορώντας μοβ ρούχα και χορεύοντας στους ρυθμούς του τραγουδιού.

PRINCE2 PRINCE3