Νεκρός στο σπίτι του σε προάστιο της Μινεσότα των ΗΠΑ, σε ηλικία 57 ετών, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο διάσημος τραγουδιστής Prince.

Αν και ο πρίγκιπας της ποπ μουσικής διατηρούσε την ιδιωτική του ζωή μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας, υπάρχουν ορισμένα θέματα που κατά καιρούς έχουν διαρρεύσει.

1) Είχε πέσει θύμα bullying όταν ήταν παιδί. Σε μια συνέντευξη είχε εξομολογηθεί ότι τον πείραζαν όταν ήταν μικρός και το ξεπέρασε με τη μουσική

2) Ήταν βαθιά θρησκευόμενος και ήταν μάρτυρας του Ιεχωβά. Συγκεκριμένα έγινε μάρτυρας του Ιεχωβά το 2001.

3) Ο πατέρας του δεν του επέτρεπε να παίζει πιάνο στο σπίτι γιατί δεν ήταν τόσο καλός…

4) Ηχογράφησε το άλμπουμ Camille ως γυναίκα αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

5) Είχε ένα μωρό που πέθανε από φυσικά αίτια, ενώ ήταν ακόμα βρέφος. Το παιδί πέθανε από μια σπάνια σκελετική ανωμαλία μόλις μία εβδομάδα μετά τη γέννησή του. Το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει την τραγωδία μακρυά από τα media, αλλά η συγκάλυψη πυροδότησε υποψίες και τότε ξεκίνησε έρευνα για ανθρωποκτονία πριν η αιτία του θανάτου γίνει γνωστή.

6) Έγραψε το πρώτο του τραγούδι, όταν ήταν μόλις 7 και χόρεψε μαζί με τον James Brown, όταν ήταν 10.

7) Ήταν κάποτε τόσο κακή η οικονομική του κατάσταση που ο ίδιος πήγαινε σε McDonald ‘s να μυρίζει το φαγητό. «Δεν είχα καθόλου χρήματα, έτσι ήθελα απλώς να σταθώ έξω από ένα McDonalds και να μυρίζω πράγματα», έχει πει ο ίδιος το 1985.

8) Έκανε το Soundtrack του Batman επειδή είχε φλερτ με την Kim Basinger.