Είναι αλήθεια ότι το Υπερπέραν είναι γεμάτο αλλόκοτα μυστήρια, αν και εδώ δεν θα μιλήσουμε για επιστημονικά αξιοπερίεργα αλλά για γήινες συνωμοσιολογικές αναγνώσεις!

Σύγχρονοι μύθοι και διαστρεβλωμένες υποθέσεις δηλαδή για το απέραντο κενό που καραδοκεί έξω από τη γήινη γειτονιά και κρύβει εντός του αλήθειες που μόνο στον μυημένο (ή τον εντελώς θεότρελο) μπορούν να αποκαλυφθούν.

Όλοι εξάλλου ξέρουμε για το μυστικό σχέδιο της NASA να πυρπολήσει τον πλανήτη Δία, τον εφηβικό περίπατο του Ομπάμα στον Κόκκινο Πλανήτη και τα μυστηριώδη εξωγήινα σκάφη που καραδοκούν σε τροχιά γύρω από τη Γη, αν και εδώ θα μιλήσουμε για ακόμα πιο εξωφρενικά σενάρια…

Αγαπημένη μου (συνωμοσιολογική) Κλημεντίνη

spspadcevooprccy1

Έχετε ακούσει ποτέ για το απόρρητο Πρόγραμμα Χρυσός Δράκος; Κακώς! Γιατί σύμφωνα με τους ερευνητές που το έχουν αποκαλύψει, η διαστημική γυροβολιά της σεληνιακής κάψουλας της NASA, Clementine, το 1994 δεν ήταν παρά μυστική στρατιωτική αποστολή. Κι αυτό γιατί το όλο εγχείρημα δεν είχε κανένα επιστημονικό ενδιαφέρον, μιας και χρηματοδοτήθηκε από το αμερικανικό Πεντάγωνο με σκοπό να φωτογραφηθεί η διαστημική τεχνολογία που καραδοκεί στους κρατήρες της αθέατης πλευράς του Φεγγαριού.

Η Clementine κατέγραψε λέει πράγματι ένα θεόρατο αντικείμενο (μήκους 55 χιλιομέτρων και ύψους 23!), το οποίο η NASA αποπειράθηκε να κρύψει από τις φωτογραφίες μουντζουρώνοντάς το και αποκαλώντας το κατόπιν ψηφιακό λάθος. Και ως απόδειξη μάλιστα τρανή ότι οι Αμερικανοί γνώριζαν για την τιτάνια εξωγήινη κατασκευή λειτουργεί το γεγονός ότι το ίδιο το σχήμα της καραδοκεί κρυμμένο στο λογότυπο της διαστημικής αποστολής της Clementine.

Το πελώριο αντικείμενο δεν είναι λοιπόν παρά μια εξωγήινη μηχανή, η οποία αποτελείται από πολύχρωμα τμήματα που λειτουργούν αυτόνομα. Μια βιο-μηχανική τεχνολογία δηλαδή που μπορεί και αλλάζει σχήματα κατά το δοκούν, όταν δεν μετακινείται σαν κάμπια με τα πολλαπλά της πόδια!

Οι μελετητές του απόκρυφου, μέσω τεχνικών βελτιώσεων της αρχικής εικόνας, κατάφεραν να διαβάσουν πλήθος ακόμα λεπτομερειών, όπως μονάδες για τον ψεκασμό χημικών! Τι τεχνολογία ανακάλυψε άραγε το Πεντάγωνο στο Φεγγάρι, αυτό θα παραμείνει για την ώρα τουλάχιστον κρυφό…

Ο Θρόνος του Θεού

spspadcevooprccy2

Υπάρχουν θρησκευόμενοι που πιστεύουν ότι ο Παράδεισος είναι ένα πραγματικό μέρος κάπου μέσα στο Σύμπαν. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι άλλοι που τοποθετούν την ύπαρξή του στο Νεφέλωμα του Ωρίωνα! Οι πιστοί θεωρούν πως όλες οι πληροφορίες περιέχονται στη Βίβλο και συγκεκριμένα στο Ιώβ 26:9 («Ο Κύριος σκεπάζει και κρατεί αόρατον τον ένδοξον θρόνον του, απλώνων επάνω από αυτόν τα νέφη του») και το Ιώβ 22:12-14 («Μήπως ο Θεός, που κατοικεί εις τα ύψη των ουρανών, δεν επιβλέπει τα όσα συμβαίνουν εις την γην; Μήπως αυτός δεν εταπείνωσεν εκείνους, που φέρονται με αλαζονείαν και θρασύτητα; Αλλά συ είπες· τι γνωρίζει ο παντοδύναμος; Μήπως είναι δυνατόν να διακρίνη δια μέσου των σκοτεινών νεφών όσα συμβαίνουν εις την γην και να αποδώση δικαιοσύνην; Νεφέλη τον κρύπτει και έτσι ούτε κανείς θα τον ίδη ούτε αυτός βλέπει και ενδιαφέρεται δια κανένα. Αυτός απλώς και μόνον κάμνει τον περίπατόν του στον γύρον του ουρανού»).

Αλλά και στην Αποκάλυψη 4:2-3 συναντά κανείς λεπτομέρειες για τον Θρόνο του Θεού: «Και αμέσως περιέπεσα εις έκτασιν και εφωτίσθη το πνεύμα μου από το Πνεύμα του Θεού και ανέβηκα εν πνεύματι στον ουρανόν. Και ιδού θρόνος είχε στηθή στον ουρανόν και επάνω στον θρόνον καθήμενος ήτο ο Θεός. Εφαίνετο όμοιος σαν ολόλαμπρον διαμάντι, προς συμβολισμόν της απολύτου αυτού αγιότητος και καθαρότητος, σαν κόκκινο αστραφτερό πετράδι των Σαρδεων εις συμβολισμόν της δικαιοσύνης του. Και ολόγυρα από τον θρόνον του ακτινοβολούσε τα ολόγλυκα χρώματα της ίριδος σαν σμαράγδια, προς συμβολισμόν της αγάπης και της ειρήνης».

Κι έτσι από τη στιγμή που το Νεφέλωμα (του Ωρίωνα) σημαίνει «σύννεφο», η συσχέτιση είναι κάτι παραπάνω από προφανής. Το γεγονός ότι η Ζώνη του Ωρίωνα είναι περίπου 1.500 έτη φωτός μακριά δεν αποτελεί πρόβλημα για τη θεωρία, αλλά απλό χαρακτηριστικό της. Επιπλέον, η απόκοσμη ομορφιά και το τεράστιο μέγεθος του Ωρίωνα μοιάζουν εντελώς ταιριαστά να είναι ο προθάλαμος του Παραδείσου. Από κει λοιπόν θα ξεκινήσει η Μέρα της Κρίσης και η Δευτέρα Παρουσία! Ταυτοχρόνως, σύμφωνα με άλλη σχολή συνωμοσιολογικής σκέψης, το Νεφέλωμα του Ωρίωνα είναι ο Θρόνος του Σατανά, όπου και έχει χτίσει ένα ομοίωμα της Νέας Ιερουσαλήμ για να ξεγελάσει τους Γήινους…

Οι διαστημικοί άγγελοι

spspadcevooprccy3

Την 155η ημέρα της αποστολής τους το 1984, οι κοσμοναύτες του σοβιετικού διαστημικού σταθμού Salyut 7 αντίκρισαν ένα εκτυφλωτικό πορτοκαλί χρώμα που φώτιζε λέει όλο το εσωτερικό του σταθμού, περνώντας ακόμα και μέσα από τα τοιχώματα. Κοιτώντας έξω, οι σοβιετικοί κοσμοναύτες συνειδητοποίησαν ότι ο σταθμός είχε περικυκλωθεί από εφτά αγγέλους, εφτά τεράστιες απόκοσμες σιλουέτες με φτερά και φωτοστέφανα δηλαδή στο μέγεθος ενός αεροσκάφους Boeing 747! Οι άγγελοι παρέμειναν εκεί για 10 λεπτά πριν εξαφανιστούν για πάντα.

Την 167η ημέρα, όταν τρεις ακόμα κοσμοναύτες κατέφτασαν στον σταθμό, το ίδιο περιστατικό συνέβη και πάλι, αν και οι σοβιετικές Αρχές έθαψαν αυτομάτως το γεγονός. Η θέαση των διαστημικών αγγέλων δεν είναι φυσικά ρωσικό προνόμιο, καθώς και η NASA έχει καταγράψει υποτίθεται αποδείξεις των αγγελικών οντοτήτων του Διαστήματος (ακόμα και από το Τηλεσκόπιο Hubble). Το 1995, για παράδειγμα, ηλιακό παρατηρητήριο της NASA έπιασε εικόνες των αγγέλων κοντά στον Ήλιο, τις οποίες συσκότισε η Διαστημική Υπηρεσία των ΗΠΑ λέγοντας ότι είναι απλά επεξεργαστικά λάθη της ψηφιακής καταγραφής.

Για τους συνωμοσιολόγους όμως η NASA έχει συλλάβει επανειλημμένως εικόνες αγγελικών πλασμάτων, τις οποίες έχει μοιραστεί μάλιστα με το Βατικανό. Αν πιστέψουμε τις σκοτεινές αναφορές, το Βατικανό αναγνώρισε στις εφτά αγγελικές μορφές τις εφτά εκκλησιές της Ασίας, κατά την Αποκάλυψη του Ιωάννη, και ο ίδιος ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β’ φέρεται να ομολόγησε πως «δεν είναι οι καλοκάγαθες φιγούρες που πλάστηκαν να είναι»…

Το εξωγήινο σκάφος στον κομήτη

spspadcevooprccy4

Η πετυχημένη και ιστορικότατη προσεδάφιση της κάψουλας Philae στον κομήτη 67P/Churyumov-Gerasimenko από την Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία το 2014 κατέληξε να κομίσει εντυπωσιακότατα επιστημονικά ευρήματα, αν και σύμφωνα με «παπαγαλάκι» του κέντρου ελέγχου της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας στο Ντάρμσταντ της Γερμανίας, η αποστολή στον κομήτη είχε άλλο σκοπό.

Στο ανώνυμο email που κυκλοφόρησε, ο πληροφοριοδότης ισχυρίστηκε ότι ο 67P/Churyumov-Gerasimenko δεν είναι κομήτης αλλά κάτι από το οποίο η NASA λαμβάνει σήματα εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια! Οι Αμερικανοί το ξέρουν εξάλλου καλά ότι ο συγκεκριμένος κομήτης παρουσιάζει τον εντελώς ακατόρθωτο για ουράνιο σώμα άθλο να αλλάζει την τροχιά του κατά βούληση.

Κι έτσι η αποστολή της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας δεν ήταν παρά προπέτασμα καπνού, καθώς ο πραγματικός σκοπός ήταν εντελώς στρατιωτικός, μια κοινή αναγνωριστική αποστολή Ευρωπαίων και Αμερικανών δηλαδή για να δουν τι στο καλό συμβαίνει με τον συγκεκριμένο κομήτη. «Μη νομίζετε ούτε για μια στιγμή», έγραφε το αποκαλυπτικό email, «ότι μια διαστημική υπηρεσία θα αποφάσιζε ξαφνικά να ξοδέψει δισεκατομμύρια δολάρια για να κατασκευάσει και να στείλει ένα διαστημόπλοιο σε ένα 12χρονο ταξίδι ώστε να συλλάβει απλώς κάποιες κοντινές εικόνες από έναν περαστικό κομήτη».

Άλλοι ερευνητές ανέλυσαν την επιφάνεια του μυστηριώδους ουράνιου σώματος και βρήκαν μηχανικά μέρη και μη φυσικά υλικά πάνω του, εντοπίζοντας ακόμα και ΑΤΙΑ αραγμένο στην επιφάνεια του κομήτη…

Τα αρχαία διαστημικά προγράμματα

spspadcevooprccy5

Η πεποίθηση ότι το αμερικανικό διαστημικό πρόγραμμα στήθηκε πάνω στην εξωγήινη τεχνολογία που ανασύρθηκε από τον Εξωγήινο του Ρόσγουελ αποτελεί κοινό τόπο των συνωμοσιολόγων εδώ και δεκαετίες, αν και κάποιοι είναι διατεθειμένοι να κοιτάξουν ακόμα πιο πίσω στον χρόνο. Κι έτσι ένας καλός αριθμός αρχαίων ανθρώπινων πολιτισμών διέθεταν τα δικά τους διαστημικά προγράμματα, τα οποία τα κράτησαν μυστικά από τους λαούς τους με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν οι σημερινές κυβερνήσεις.

Όλοι εξάλλου οι προωθημένοι πολιτισμοί της Ιστορίας βασίζονταν σε τέτοια εξωγήινα κειμήλια, αλληλεπιδρώντας με την εξωγήινη ζωή για να φτιάξουν λαμπρά μνημεία και υπερόπλα! Και βέβαια οι πανάρχαιοι αυτοί εξωγήινοι δεν έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης, κατοικώντας τώρα στα έγκατα της Γης για να κρυφτούν από τον σύγχρονο άνθρωπο. Ακόμα και οι Μάγια έχουν εμπλακεί από τη συνωμοσιολογική πένα στη διαχρονική αυτή πλεκτάνη, καθώς ο δικός τους πολιτισμός ήταν όλος κληροδότημα των εξωγήινων.

Πάμπολλοι πολιτισμοί της Μεσοποταμίας, της Ινδίας, της Ασίας, ακόμα και της Αφρικής χρωστούν τα επιτεύγματά τους σε εξωγήινες φυλές, τις οποίες μεταμόρφωσαν σε θεούς για να απαλλαγούν από τις ενοχλητικές ερωτήσεις του κοσμάκη…