Τρεις Ισραηλινοί τραυματίστηκαν σήμερα όταν ένας Παλαιστίνιος τους επιτέθηκε με αυτοκίνητο, σε μικρή απόσταση από έναν εβραϊκό οικισμό.

Οι δράστες της επίθεσης, η οποία διαπράχθηκε κοντά στο παλαιστινιακό χωριό Άμπουντ, τράπηκαν σε φυγή με το αυτοκίνητο. Τα θύματα φέρουν τραύματα διαφόρων βαθμών σοβαρότητας, σύμφωνα με την ισραηλινή αστυνομία.

«Οι δυνάμεις ασφαλείας (του Ισραήλ) διεξάγουν έρευνες στην περιοχή», ανέφερε ο ισραηλινός στρατός σε ανακοίνωσή του.

Η επίθεση διαπράχθηκε σε μικρή απόσταση από τον εβραϊκό οικισμό Μπέιτ Αριέχ. Οι εβραϊκοί οικισμοί στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, όπου οι ισραηλινές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί σε ακόμη μεγαλύτερους αριθμούς, αποτελούν θέατρο καθημερινών επιθέσεων εδώ και εβδομάδες.

Από την 1η Οκτωβρίου σε επιθέσεις με μαχαίρια, όπλα και αυτοκίνητα καθώς και στις συγκρούσεις ανάμεσα σε Παλαιστίνιους και τις ισραηλινές δυνάμεις έχουν χάσει τη ζωή τους 112 Παλαιστίνιοι κι ένας Ισραηλινός Άραβας, 17 Ισραηλινοί, ένας Αμερικανός και ένας Ερυθραίος, σύμφωνα με έναν απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου. Στο κύμα βίας έχουν τραυματιστεί εκατοντάδες άνθρωποι.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.