Ένας Παλαιστίνιος τραυμάτισε 2 ισραηλινούς στρατιώτες σε επίθεση με αυτοκίνητο που πραγματοποίησε στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, προτού σκοτωθεί από τις ισραηλινές δυνάμεις.

Η αστυνομία δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την επίθεση αυτή που σημειώθηκε κοντά στον εβραϊκό οικισμό Όφρα, ανάμεσα στη Ραμάλα και τη Ναμπλούς. Είναι η πιο πρόσφατη από τις δεκάδες επιθέσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τους τελευταίους 2 και πλέον μήνες από μεμονωμένους Παλαιστινίους εναντίον ισραηλινών στρατιωτών, αστυνομικών και πολιτών.

Από την 1η Οκτωβρίου, οι σχεδόν καθημερινές επιθέσεις εναντίον Ισραηλινών, οι συγκρούσεις ανάμεσα σε Παλαιστινίους και ισραηλινούς στρατιώτες και οι αμοιβαίες επιθέσεις Παλαιστινίων και εποίκων είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο 109 Παλαιστινίων (από τους οποίους ο ένας ήταν Άραβας Ισραηλινός) και 17 Ισραηλινών, καθώς και ενός Αμερικανού και ενός προσώπου από την Ερυθραία, σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου.

Οι περισσότεροι από τους Παλαιστίνιους σκοτώθηκαν, ενώ πραγματοποιούσαν ή προσπαθούσαν να πραγματοποιήσουν επιθέσεις.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.