Μπορεί ο Ελληνοαμερικανός στρατιώτης Άλεκ Σκαρλάτος είναι σε θέση να σταματήσει ένα μακελειό μέσα σε ένα τρένο αλλά ξέρει ή τουλάχιστον θέλει να μάθει και να χορεύει.

Γι αυτό μετά την παρασημοφόρησή του από τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ με το παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής ανακοίνωσε την συμμετοχή του στο σόου Dancing with the stars του τηλεοπτικού δικτύου ABC.

«Τελευταία αποκάλυψη για το @DancingABC: ο ένας από τους τρεις Αμερικανούς ήρωες που σταμάτησαν έναν τρομοκράτη, ο Άλεκ Σκαρλάτος» έγραψε το κανάλι στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο διαγωνισμός χορού, στον οποίο συμμετέχουν πολλές διασημότητες όπως η Αυστραλή ηθοποιός Μπίντι Ιρβάιν και η σεφ Πόλα Ντιν, θα ξεκινήσει στις 14 Σεπτεμβρίου.

Ο στρατιώτης ήρωας πριν από δύο εβδομάδες, μαζί με δυο παιδικούς φίλους του, ακινητοποίησαν έναν ένοπλο μέσα σε μια ταχεία αμαξοστοιχία Thalys που εκτελούσε το δρομολόγιο Άμστερνταμ-Παρίσι

Με τη βοήθεια του Σπένσερ Στόουν, 23 ετών και του συνομήλικου Άντονι Σάντλερ, καθώς και με τη συμβολή ενός 62χρονου Βρετανού, ο Σκαρλάτος αφόπλισε και συνέλαβε έναν νεαρό Μαροκινό που άνοιξε πυρ μέσα στο τρένο που κατευθυνόταν στο Παρίσι, στις 22 Αυγούστου. Η αυθόρμητη αντίδραση των επιβατών στη θέα του ενόπλου πιστεύεται ότι απέτρεψε ένα μακελειό.

Οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν την περασμένη εβδομάδα ότι θα παρασημοφορήσουν τον Σκαρλάτο ο οποίος είναι μέλος της Εθνοφρουράς του Όρεγκον, με το Μετάλλιο του Στρατιώτη, την υψηλότερη διάκριση για ηρωικές πράξεις εκτός πολέμου.