Όλες οι γυναίκες θέλουν στο γάμο τους να λάμπουν και να ξεχωρίζουν από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Η Helene Manca το παράκανε λίγο, καθώς για τη σημαντική αυτή μέρα της ζωής της άλλαξε εννέα νυφικά, ώστε να είναι λαμπερή και να μιλάνε γι΄αυτήν. Η 25χρονη κοπέλα από τη Βρετανία δεν μπορούσε να επιλέξει το κατάλληλο νυφικό, οπότε ξόδεψε είκοσι χιλιάδες λίρες για να τα έχει όλα!

«Κάθε φορά που δοκίμαζα ένα νυφικό, ήθελα να το πάρω», λέει η νύφη, η οποία δεν μπορούσε να επιλέξει τι να βάλει. «Στο τέλος κατάλαβα ότι δεκαοχτώ νυφικά ήταν πολλά και ο χρόνος δεν έφτανε για να τα φορέσω όλα, οπότε κατέληξα στα εννιά», συμπληρώνει. Φυσικά, τα λεφτά δεν της έφταναν για τις αγορές της, οπότε για το πιο ακριβό από τα νυφικά επιστράτευσε τους γονείς της, οι οποίοι της το δώρισαν.

Από τα νυφικά μόνο ένα επιστράφηκε, καθώς στα άλλα είχαν γίνει μεταποιήσεις. Η Helene Manca πούλησε πέντε από αυτά στο eBay και έδωσε τα άλλα τρία. Ο σύζυγός της πάντως δεν είχε κάποιο πρόβλημα με αυτό και τη βρίσκει ξεχωριστή με την πράξη της αυτή!