Ένας άνδρας έγινε εκατομμυριούχος σε νεαρή ηλικία παίζοντας «ξυστό» και η ζωή του αντί να αλλάξει προς το καλύτερο, πήγε προς το χειρότερο, αφού έχασε όλα τα λεφτά στον τζόγο και πλέον εργάζεται για να καλύψει τις τρύπες.

Μιλώντας ανώνυμα στη ραδιοφωνική εκπομπή The Ramsey Show εξιστόρησε πως όλα άλλαξαν σε ηλικία 28 ετών, όταν ξεκίνησε να παίζει τυχερά παιχνίδια. «Κέρδισα ένα εκατομμύριο δολάρια στο ξυστό και ντρέπομαι για αυτό που ακολούθησε», είπε χαρακτηριστικά με βάση την The Sun.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, από την επόμενη μέρα κιόλας ξεκίνησε τις εξορμήσεις στα καζίνο και τζόγαρε όπου μπορούσε, αλλά και με όποιον τρόπο υπήρχε.

«Κέρδισα τα λεφτά στον τζόγο σωστά; Έτσι και συνέχισα να παίζω. Δεν το έκανα για περισσότερα λεφτά, παρότι έλεγα αυτή τη δικαιολογία σε όποιον ρωτούσε. Αντιθέτως, ήταν το πάθος μου. Ένιωθα σαν αθλητής που τρέχει και τα λεφτά ήταν ο τρόπος να καλύψω τα χιλιόμετρα στα τυχερά παιχνίδια», είπε στη συνέχεια.

Σε ηλικία 36 ετών λοιπόν, έμεινε απένταρος και με δάνεια χιλιάδων δολαρίων που πήρε για να σπουδάσει, όσο ήταν φοιτητής, αφού η εκπαίδευση είναι ιδιωτική στις ΗΠΑ.

Πλέον, εργάζεται ως υπεύθυνος σε εστιατόριο και προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια του, ενώ ξεχρεώνει τα δάνεια που μαζεύτηκαν με την πάροδο των ετών.

Παράλληλα, πήγε σε ομάδα των Ανώνυμων Τζογαδόρων για να κόψει τον εθισμό του και τα κατάφερε μόνο όταν έχασε όλα τα χρήματα του, τόσο γιατί δεν είχε τρόπο να παίξει, όσο και γιατί έφτασε ένα βήμα πριν καταλήξει άστεγος και χωρίς δουλειά.