Σύμφωνα με δημοσίευμα του Σέρβικου Τύπου ο Μίλος Σίμοβιτς ο οποίος είναι μέλος της «μαφίας του Ζεμούν» που συνελλήφθη πρόσφατα έδωσε στον εισαγγελέα στοιχεία για την εμπλοκή του εθνικιστή Σέρβου ηγέτη Βόισλαβ Σέσελι, και του πρώην αρχηγού της υπηρεσίας Αντικατασκοπείας (KOS) των Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγού Άτσο Τόμιτς στη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού της Σερβίας, Ζόραν Τζίντζιτς.

Ο Σίμοβιτς μαζί με τον αδερφό του έχει καταδικαστεί ερήμην σε 40 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή στη δολοφονία του πρωθυπουργού της Σερβίας και ως αντάλλαγμα για να δώσει τα στοιχεία ζήτησε ευνοϊκή μεταχείριση στις φυλακές γι’ αυτόν και για τον αδελφό του.

Οι διωκτικές αρχές της Σερβίας, στα τέλη του 2003, ερευνώντας το πολιτικό παρασκήνιο της δολοφονίας του Τζίντζιτς, ανακάλυψαν ότι ο Σέσελι είχε προσωπικές σχέσεις με τους δολοφόνους, ενώ, συχνά, ο αρχηγός της «μαφίας του Ζέμουν», Ντούσαν Σπασόγιεβιτς, τού «δάνειζε» μεγάλα χρηματικά ποσά. Ο στρατηγός Τόμιτς, αν και προφυλακίστηκε το 2003, αφέθηκε ελεύθερος, μετά την άνοδο του Κοστούνιτσα στην εξουσία, λόγω «έλλειψης ενοχοποιητικών στοιχείων».