Ένα απίστευτο περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τραυματιοφορείς που ανταποκρίθηκαν σε έκτακτη κλήση, καθώς ένας συνάδελφος τους έπαθε καρδιακή προσβολή τη στιγμή που έκανε ΚΑΡΠΑ σε ασθενή με ανακοπή.

Όλα έγιναν τον Ιούνιο του 2022, όταν η 31χρονη Daisy Devane έχασε τις αισθήσεις της στον καναπέ του σπιτιού της στο Bedfordshire. Τότε, ο σύζυγός της Eammon κάλεσε ασθενοφόρο και αμέσως έφτασε ένα.

Όμως, όταν ο 55χρονος τραυματιοφορέας Jeremy Williams ξεκίνησε να κάνει ΚΑΡΠΑ στη γυναίκα, αισθάνθηκε έναν έντονο πόνο στο στήθος και λιποθύμησε, πέφτοντας στο πάτωμα.

Αμέσως, οι δύο συνάδελφοι του προσπάθησαν να δώσουν και σε εκείνον τις πρώτες βοήθειες, ενώ τούς μετέφεραν επειγόντως στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τη New York Post.

Ευτυχώς, ανάρρωσαν και οι δύο από την περιπέτεια τους, όμως ο Williams χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 33 μέρες, γιατί οι εξετάσεις έδειξαν πως είχε σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά, το οποίο δεν γνώριζε.

Πλέον, η Daisy συναντά μια φορά τον χρόνο τον Jeremy και συνήθως κοντά στην ημερομηνία που κατέληξαν στο νοσοκομείο, αφού χάρη σε αυτό το περίεργο περιστατικό μπόρεσαν να επιβιώσουν και οι δύο, ειδικά ο άνδρας, που δεν γνώριζε πως είχε πρόβλημα με την καρδιά.