Η βασίλισσα Καμίλα ηγείται της βασιλικής οικογένειας στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που πραγματοποιήθηκε στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Με την παρουσία της ανέδειξε την αξία της καθώς χειρίστηκε το ρόλο της με ψυχραιμία, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Η Καμίλα εκπροσώπησε τη βασιλική οικογένεια στην εκδήλωση για τον εκλιπών βασιλιά της Ελλάδας, με τον σύζυγό της, βασιλιά Κάρολο, να απουσιάζει καθώς η θεραπεία του για τον καρκίνο συνεχίζεται. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ την τελευταία στιγμή δεν πήγε επικαλούμενος «προσωπικούς λόγους», αν και είχε προγραμματιστεί να εκφωνήσει λόγο για τον νονό του.

Ο βασιλικός σχολιαστής Richard Fitzwilliams είπε ότι η Καμίλα επιβεβαίωσε τον ρόλο της ως «βράχος του συζύγου της» και «απέπεμπε αυτοπεποίθηση». Ο συνάδελφος ειδικός Phil Dampier επαίνεσε την Camilla για τη «φανταστική δουλειά που έκανε τις τελευταίες εβδομάδες, κρατώντας το royal road show στο δρόμο» μεταδίδει η Daily Mail.

Ο βασιλιάς Κάρολος απέτισε έναν προφανή φόρο τιμής φόρο τιμής στον ξάδερφό του, βασιλιά Κωνσταντίνο, καθώς εντοπίστηκε καθ’ οδόν προς τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Ντυμένος με σκούρο παλτό, ναυτικό κοστούμι και λευκό πουκάμισο, ο Κάρολος φόρεσε μια γραβάτα καλυμμένη με κυματιστές ελληνικές σημαίες προβαίνοντας σε έναν σαφή συμβολισμό.