Ένα «ευχαριστώ» για τα μηνύματα συμπαράστασης προς τον βασιλιά Κάρολο που, όπως ανακοινώθηκε, διαγνώστηκε με καρκίνο ήταν το πρώτο δημόσιο σχόλιο του γιου του, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

«Σας ευχαριστούμε για τα ευγενικά σας μηνύματα» είπε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, κατά την άφιξή του σε γκαλά για το London Air Ambulance Service στο Λονδίνο.

Για 24 ώρες έμεινε στο Λονδίνο ο Χάρι – Είδε τον πατέρα του για 45 λεπτά

Στο μεταξύ, ο αδερφός του Ουίλιαμ, πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε στην Καλιφόρνια μετά το ταξίδι-αστραπή στο Λονδίνο -που κράτησε σχεδόν 24 ώρες- για να δει τον βασιλιά Κάρολο.

Η συνάντηση με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, διήρκεσε περίπου 45 λεπτά. Είχαν μια σύντομη συνάντηση πριν ο βασιλιάς και η Καμίλα οδηγηθούν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και από εκεί στο Σάντριγχαμ στο Νόρφολκ με ελικόπτερο. Πηγή του παλατιού ανέφερε στους Times ότι η συνάντηση του Χάρι και του βασιλιά ήταν σύντομη επειδή ο Κάρολος ήταν κουρασμένος από μια επέμβαση τη Δευτέρα.

Εικάζεται ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν είδε τον αδελφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ ή τη νύφη του Κέιτ Μίντλετον, η οποία αναρρώνει από χειρουργείο στην κοιλιά.