Άγριος καβγάς σημειώθηκε σε ένα ζευγάρι, επειδή η γυναίκα ζήτησε ένα δώρο οριακά των 5 ευρώ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και ο αρραβωνιαστικός της θεώρησε υπερβολικό το αίτημα της, χαρακτηρίζοντας την «αχάριστη».

Η 22χρονη έγραψε στο Reddit ότι είναι αρραβωνιασμένη με έναν 27χρονο, με τον οποίο τσακώθηκε άγρια πριν λίγες μέρες με αφορμή τα δώρα της ημέρας των ερωτευμένων. Σύμφωνα με τη Mirror, η κοπέλα παρήγγειλε μια κάρτα που κόστισε λιγότερο από 5 ευρώ, ώστε ο αγαπημένος της να γράψει ερωτική αφιέρωση και να την κάνει δώρο.

Ωστόσο, μόλις είδε την παραγγελία έγινε έξω φρενών, ουρλιάζοντας ότι θα δώσει ήδη πολλά χρήματα στο δείπνο που κανόνισε και δεν έχει χρόνο να γράφει ευχές.

«Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι προτιμώ μια φτηνή ή χειροποίητη κάρτα με ένα μήνυμα από το να βγω για ραντεβού και να ξοδέψει τα χρήματά του. Είπε ότι θα προτιμούσε να βγει έξω, από το να γράψει ερωτική αφιέρωση», έγραψε η γυναίκα στην ανάρτηση.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «είμαι συναισθηματικό άτομο και προτιμώ τις μικρές κινήσεις από τα φανταχτερά δώρα. Πάντα μου άρεσαν οι κάρτες στις ιδιαίτερες περιστάσεις και έχω φυλάξει αρκετές, όπως εκείνες των γενεθλίων. Όμως ο αρραβωνιαστικός μου θέλει να επενδύει χρήματα για να κερδίσει τον άλλον και αποστρέφεται τις ιδέες μου».

Αρκετοί χρήστες της πλατφόρμας υποστήριξαν την κοπέλα και ανέφεραν πως ο σύντροφος είναι εγωιστής, ενώ ορισμένοι έγραψαν ότι το ζευγάρι αντιμετωπίζει με διαφορετικό τρόπο τη ζωή, οπότε καλύτερα θα ήταν να χώριζαν, παρά να προσπαθήσουν να μείνουν μαζί.