Μια Lamborghini εξετράπη της πορείας της και τυλίχτηκε στις φλόγες, όταν ο οδηγός της προσπαθούσε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που τον κυνηγούσαν. Όμως, το ατύχημα κατέληξε σε δυστύχημα, αφού η 21χρονη συνοδηγός έχασε τη ζωή της, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν οι αστυνομικές Αρχές.

Η Τιάνα Ροντρίγκεζ από το Μπρονξ ήταν το θύμα αυτής της μοιραίας καταδίωξης που έλαβε χώρα στο Ίνγουντ της Νέας Υόρκης το βράδυ της Δευτέρας (04/12). Η νεαρή γυναίκα ήταν συνεπιβάτης της Lamborghini, όταν ο 22χρονος οδηγός παραβίασε ένα κόκκινο φανάρι, λίγο μετά τις 22:00. Τότε, οι αστυνομικοί της Νέας Υόρκης προσπάθησαν να σταματήσουν τον νεαρό, όμως εκείνος φέρεται πως προσπάθησε να τους ξεφύγει.

Σύμφωνα με το nypost.com, ο δράστης συνέχισε να τρέχει στις λεωφόρους της Νέας Υόρκης, με τους αστυνομικούς να τον κυνηγούν. Στη συνέχεια, ο 22χρονος έπεσε πάνω σε ένα άλλο αμάξι που βρέθηκε στην πορεία του.

Η μοιραία κατάληξη ήρθε όταν ο άνδρας έχασε τον έλεγχο της Lamborghini, με το αυτοκίνητο να προσκρούει σε πυλώνα μιας επίγειας γραμμής του μετρό, όπως ανέφεραν οι Αρχές. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να βγάλουν εκτός αυτοκινήτου τον 22χρονο λίγα λεπτά αφού η Lamborghini τυλίχτηκε στις φλόγες, με την 21χρονη να βρίσκεται ακόμα μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο οδηγός της Lamborghini μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Χάρλεμ σε κρίσιμη κατάσταση. Η αστυνομία αναφέρει πως η έρευνα είναι ακόμα σε εξέλιξη, ενώ ο 22χρονος είναι υπό κράτηση.