Μερικές φορές, το να βλέπουμε κάποια από τις σταρ του κινηματογράφου ή της μουσικής σκηνής να αλλάζει τη ζωή της ακολουθώντας πιο υγιεινές συνήθειες μπορεί να αποτελέσει κίνητρο για την επιδίωξη των δικών μας στόχων υγείας και απώλειας βάρους. Δείτε παρακάτω, λοιπόν, τις διατροφικές συνήθειες τεσσάρων από αυτές για το πώς χάνουν και διατηρούν τα κιλά τους, αλλά και το πώς καταφέρνουν να διατηρούνται πάντα σε φόρμα.

Κριστίνα Αγκιλέρα

Κριστίνα Αγκιλέρα

Η Κριστίνα Αγκιλέρα λέει ότι πάντα αγωνιζόταν με την εικόνα του σώματός της και το βάρος της, αλλά τελευταία έχει βρει την ειρήνη στην ισορροπία του να ζει μια πιο υγιεινή ζωή. «Είναι εκπληκτικό τι μπορεί να κάνει ο προσωπικός χρόνος, όχι μόνο για το σώμα αλλά και για το μυαλό και το πνεύμα», δηλώνει η ίδια σύμφωνα με το eatthis.com.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια δοκιμάζει νέα είδη τροφίμων και εξερευνά νέες μεθόδους άσκησης. «Όχι τόσο για την απώλεια βάρους, αλλά περισσότερο για το μυαλό και την ευεξία και τη συνολική αίσθηση καλής υγείας», λέει στο περιοδικό People μια στενή πηγή από το περιβάλλον της Αγκιλέρα.

Αντέλ

Αντέλ

Υπάρχει μια άκρα μυστικότητα σχετικά με τη μεταμόρφωση της Αντέλ τα τελευταία χρόνια -ειδικά μετά και το διαζύγιό της με τον πρώην σύζυγό της- αλλά το eatthis.com αναφέρει ότι κάποιος από το περιβάλλον της τραγουδίστριας μοιράστηκε λίγα πράγματα για τη ρουτίνα γυμναστικής της με το US Weekly. Σύμφωνα με την πηγή, «κάνει 60λεπτες συνεδρίες που περιλαμβάνουν καρδιο, κυκλική προπόνηση και πιλάτες. Έχει βρει μια ρουτίνα που της ταιριάζει και το απολαμβάνει περισσότερο».

Ντρου Μπάριμορ

Ντρου Μπάριμορ

Η Ντρου Μπάριμορ μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media έχει μοιραστεί κατά καιρούς με τους ακόλουθούς της, τις προσπάθειές της για την επιδίωξη της καλύτερης υγείας, μέσω της διατροφής και της φυσικής κατάστασης. Αναφερόμενη στη δασκάλα της για την υγεία και την ευεξία, η ηθοποιός εξηγεί πώς ήταν η καθοδήγησή της και ότι δεν θα μπορούσε να το κάνει χωρίς αυτήν.

«Έχει να κάνει με το πώς να βρεις τον εαυτό σου. Πώς να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου. Αλλά χρειαζόμαστε καθοδήγηση και ελπίζουμε οι δάσκαλοί μας να είναι έξυπνοι και σοφοί και λογικοί! Η Μάρνι είναι μια από τις καλύτερες. Τελεία και παύλα. Και αν ψάχνετε για μια αλλαγή στη ζωή σας ή για να βρείτε τη συνεπή φίλη σας, εγώ βρήκα τη δική μου σ’ αυτήν».

Τζένιφερ Χάντσον

Τζένιφερ Χάντσον

Η Τζένιφερ Χάντσον ήταν πολύ ανοιχτή με το κοινό σχετικά με την υγεία της. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό SELF, μοιράστηκε ότι το κλειδί για την υγεία της ήταν η εγκατάλειψη της έννοιας του «περιορισμού».

«Έπρεπε να σπάσω τη νοοτροπία της δίαιτας μου. Συνήθιζα να στερούμαι πράγματα, νομίζοντας ότι αυτό ήταν υγιεινό. Δεν έτρωγα ζυμαρικά, τηγανητά ή κόκκινο κρέας. Δεν είχα φάει πίτσα εδώ και 10 χρόνια. Αν είσαι σε μια αυστηρή δίαιτα που λέει ότι δεν πρέπει να τρως υδατάνθρακες ή αυτό ή εκείνο, το σώμα σου δεν θα λειτουργήσει όπως πρέπει. Ξέρω τώρα ότι μπορώ να τρώω ό,τι θέλω και να χάνω ή να διατηρώ το βάρος μου. Το θέμα είναι οι μερίδες και η ισορροπία».