Mε την αλλαγή των εποχών έρχονται νέες τάσεις ομορφιάς. Στην προκειμένη περίπτωση, τα πορτοκαλί μαλλιά είναι η τελευταία τάση στο χρώμα των μαλλιών που κάνει θραύση στον κόσμο της ομορφιάς. Δείτε τρόπους που μπορείτε να τα αποκτήσετε, υιοθετώντας μια πιο τολμηρή αλλά άκρως ζεστή εμφάνιση.

Πορτοκαλί Όμπρε

Το να βάψετε πορτοκαλί τα μαλλιά σας δεν σημαίνει ότι πρέπει να δοκιμάσετε την τάση μόνο με έναν τρόπο και αυτό το αποδεικνύει αυτό το κόκκινο-πορτοκαλί ombre look. Εάν είστε κάποια που κουράζεται γρήγορα από τις τάσεις, τοποθετώντας το πορτοκαλί χρώμα προς τις άκρες των μαλλιών, σας δίνεται η επιλογή να κόψετε το χρώμα καθώς μεγαλώνουν τα μαλλιά σας.

Κόκκινο-πορτοκαλί όμπρε

Σαν τα μαλλιά της Τζέσικα Ράμπιτ, ας πούμε, αλλά στην πιο μοντέρνα εκδοχή τους. Η γείωση της πορτοκαλί τάσης με βαθιές κόκκινες ρίζες κάνει αυτόν τον συνδυασμό χρωμάτων ιδανικό για εσάς που σταδιακά θέλετε να ακολουθήσετε τις τάσεις στο χρώμα των μαλλιών.

Κίτρινο πορτοκαλί με κόκκινες ανταύγειες

Αυτές οι φωτεινές, ζωντανές πορτοκαλί μπούκλες με κόκκινες ανταύγειες θα μπορούσαν να αποτελέσουν ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε θέλει να προσθέσει λίγη ηλιοφάνεια στη ζωή (και στα μαλλιά της). Πριν ξεκινήσετε με αυτή τη φωτεινή απόχρωση, συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας για να δημιουργήσετε το προσωπικό σας χρώμα μαλλιών ώστε να πετύχετε τη συγκεκριμένη απόχρωση, καθώς στο παιχνίδι μπορεί να μπει και το ντεκαπάζ, κάτι που μπορεί να μην επιθυμείτε.

Χάλκινες ανταύγειες

Η σωστή απόχρωση του πορτοκαλί μπορεί να ζεστάνει και να φωτίσει τον τόνο του δέρματός σας. Μερικές χάλκινες- πορτοκαλί ανταύγειες γύρω από το πρόσωπο μπορούν να κάνουν ακριβώς αυτό, ακόμα κι αν είναι λίγο πιο ανοιχτό από το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας.

Κόκκινο με πορτοκαλί ανταύγειες

Χρησιμοποιώντας το κόκκινο ως βάση σας με πορτοκαλί ανταύγειες στο στέμμα του κεφαλιού, κάντε αυτό το pixie κούρεμα να μοιάζει με φωτιά. Τα κοντά μαλλιά μπορεί να φαίνονται ότι θέλουν λιγότερη συντήρηση, αλλά δεδομένου του περίπλοκου χρωματισμού και του ζεστού styling που απαιτούνται για να διατηρηθεί αυτή η κομψή εμφάνιση, η εβδομαδιαία περιποίηση με ατμό (ή θερμότητα) είναι απαραίτητη.

Τζίντζερ Πορτοκάλι

Για βαθύτερους τόνους δέρματος, οι χάλκινες-κόκκινες αποχρώσεις προσθέτουν ζεστασιά και παρέχουν στις σγουρές υφές των μαλλιών περισσότερο βάθος και ευκρίνεια.