Το καλοκαίρι βρίσκεται ήδη προ των πυλών, κάτι που σημαίνει ότι έφτασε η ώρα να πείτε όχι στο βαρύ και επιτηδευμένο μακιγιάζ και την πλήρη κάλυψη, και να υιοθετήσετε ένα πιο ανάλαφρο και λαμπερό μακιγιάζ. Για να αποκτήσετε, λοιπόν, την τέλεια λαμπερή καλοκαιρινή επιδερμίδα αρκεί από εδώ και πέρα να ακολουθείτε την παρακάτω ρουτίνα μακιγιάζ.

Προετοιμάστε το δέρμα σας

Μόλις ολοκληρώσετε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας, εφαρμόστε αντηλιακό στο πρόσωπο και το λαιμό σας και εφαρμόστε ένα ελαφρύ primer.

Προσθέστε λίγη λάμψη

Εφαρμόστε λίγο highlighter στο άνω βλέφαρό σας για να προσθέσετε ένα φυσικό βάθος στα μάτια σας και χρησιμοποιήστε μια κρεμώδη σκιά στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων σας, καθώς και στις εσωτερικές γωνίες για να φωτίσετε τα μάτια σας.

Κι άλλη λάμψη

Για αυτή τη λαμπερή, δροσερή επιδερμίδα χρησιμοποιήστε μερικές σταγόνες από λάδι αγριοτριανταφυλλιάς και χτυπήστε απαλά πάνω στα ζυγωματικά, στη γέφυρα της μύτης σας και στο μέτωπό σας.

Χείλη

Επιλέξτε ένα υγρό, και όχι ματ, κραγιόν σε μια ποπ απόχρωση. Προτιμήστε, μάλιστα, μια φόρμουλα με βιταμίνη Ε, αμυγδαλέλαιο ή λάδι καρύδας για επιπλέον ενυδάτωση.

Σε κάθε περίπτωση, εννοείται ότι μπορείτε να προσθέσετε την αγαπημένη σας μάσκαρα ή λίγο κονσίλερ εάν αυτό είναι απαραίτητο, αλλά μην ξεχνάτε να αποφύγετε τις υπερβολές και να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας απλό και καλοκαιρινό!