H Vichy προσφέρει µία ολοκληρωµένη και καινοτόµο λύση για τη φροντίδα της ώριµης επιδερµίδας γυναικών ηλικίας 65+ µε τη σειρά Neovadiol Rose Platinium. Η σειρά απευθύνεται σε γυναίκες ώριµης ηλικίας που θέλουν ωστόσο η επιδερµίδα τους να ακτινοβολεί υγεία και ζωντάνια και βοηθά στην απαλλαγή του προσώπου από τον θαµπό τόνο καθώς και στην ανάκτηση πιο σφριγηλής επιδερµίδας µε ρόδινη λάµψη.

Η ολοκληρωµένη πρόταση Neovadiol Rose Platinium περιλαµβάνει:

  • Κρέµα Ηµέρας Neovadiol Rose Platinium
  • Κρέµα Νύχτας Neovadiol Rose Platinium
  • Κρέµα Ματιών Neovadiol Rose Platinium
ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ROSE PLATINIUM

Η κρέµα ηµέρας Neovadiol Rose Platinium είναι µία εξειδικευµένη κρέµα για τις ανάγκες της ώριµης επιδερµίδας, χαρίζοντας θρέψη, ενδυνάµωση και λάµψη.

Με τη βελούδινη και δροσερή υφή της καθώς και µε το διακριτικό άρωµα τριαντάφυλλο, η κρέµα ηµέρας Rose Platinium µετατρέπει την περιποίηση της επιδερµίδας σε τελετουργικό υγείας και ευεξίας.

Τα συστατικά κλειδί της σύνθεσης της κρέµας ηµέρας Neovadiol Rose Platinium είναι το ασβέστιο, οι φυσικές µεταλλικές χρωστικές, και το κερί µελισσών. Το φυσικό ασβέστιο βελτιώνει την ποιότητα της κεράτινης στιβάδας ενώ παράλληλα διασφαλίζει την ανθεκτικότητα του επιδερµιδικού φραγµού. Χάρη στην αρµονική χρωµατική συνάφεια των µεταλλικών χρωστικών µε την επιδερµίδα, η κρέµα ηµέρας χαρίζει υπέροχο και λαµπερό δέρµα ενώ το κερί µελισσών καταπραΰνει, προστατεύει, και θρέφει την επιδερµίδα. Αυτή η σύνθεση εξασφαλίζει µία πιο λεία, δυνατή, και σφριγηλή επιδερµίδα σε µόνο τέσσερις ώρες.

ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ ROSE PLATINIUM

Η κρέµα νυκτός είναι εξαιρετικά σηµαντική στη ρουτίνα περιποίησης της κάθε γυναίκας καθώς το βράδυ το δέρµα επανορθώνεται από τις βλάβες που έχει υποστεί κατά τη διάρκεια της ηµέρας και αναπληρώνει τις άµυνες του καθώς προετοιµάζεται για την επόµενη µέρα. Η Vichy κατανοεί τις ανάγκες της ώριµης επιδερµίδας και προτείνει την Neovadiol Rose Platinium Night που αναζωογονεί και δυναµώνει την επιδερµίδα προσφέροντας άµεση δράση κατά των γραµµών ύπνου.

Η σύνθεση της κρέµας νύχτας Neovadiol Rose Platinium είναι εµπλουτισµένη µε ασβέστιο και φυτικά σάκχαρα ώστε να καταπολεµά αποτελεσµατικά τα σηµάδια του ύπνου, να επαναφέρει τη φρεσκάδα και τη λάµψη µεταµορφώνοντας έτσι την επιδερµίδα αισθητά σε βάθος χρόνου. Πιο συγκεκριµένα, το ασβέστιο ενισχύει τους ινοβλάστες και βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερµίδας προσφέροντας ενδυνάµωση και επαναφορά της φυσικής λάµψης. Τα φυτικά σάκχαρα, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, γεµίζουν τις ρυτίδες και προσφέρουν πυκνότητα.

ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ ROSE PLATINIUM

Η αντιγηραντική Neovadiol Rose Platinium Eyes είναι ιδανική ώριµες και ευαίσθητες επιδερµίδες και η σύνθεση της έχει σχεδιαστεί ώστε να µειώνει αισθητά το οίδηµα των βλεφάρων και τις ρυτίδες γύρω από τα µάτια. Η κρέµα µατιών Rose Platinium είναι υποαλλεργική και δερµατολογικά και οφθαλµολογικά ελεγµένη σε ευαίσθητη επιδερµίδα.

Η σύνθεση της Neovadiol Rose Platinium Eyes είναι ενισχυµένη µε καφεΐνη για την ελάττωση του οιδήµατος, µε ασβέστιο για ενδυνάµωση, και µε Ιαµατικό Ηφαιστειακό Νερό της Vichy για αναζωογόνηση της επιδερµίδας στην περιοχή των µατιών. Επιπλέον, περιέχει εκχύλισµα τριαντάφυλλου και ροζ µεταλλικές χρωστικές, όπως όλα τα προϊόντα της σειράς Neovadiol Rose Platinium, για να εξασφαλίσει την απόλαυση της χρήσης και να ενισχύσει το φυσικό υγιές αποτέλεσµα.

Η Vichy έχει δηµιουργήσει την ιστοσελίδα No Pause At Meno- Pause: Τα πάντα για την Εµµηνόπαυση, µε σκοπό να µοιραστεί την εµπειρία 15 χρόνων έρευνας και να στηρίξει κάθε γυναίκα στην περίοδο της εµµηνόπαυσης. Η ιστοσελίδα είναι εµπλουτισµένη µε πληροφορίες από εννέα ειδικούς από διαφορετικές ιατρικές ειδικότητες οι οποίοι απαντούν ερωτήσεις για την εµµηνόπαυση και δίνουν συµβουλές σε έξι θεµατικές κατηγορίες: skin & beauty, health, wellness, skin & nutrition, intimacy και εσωτερικά στην επιδερµίδα.