Όταν πρόκειται για το περίγραμμα των χειλιών σας η πρώτη σκέψη που κάνετε είναι ότι πρόκειται για μια πολύ απλή διαδικασία. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν θέλετε να δημιουργήσετε το τέλειο σχήμα.

Υπάρχει, λοιπόν, μία τεχνική αρκετά εύκολη και αποτελεσματική, την οποία αν εφαρμόσετε θα έχετε το τέλειο περίγραμμα των χειλιών σας μέσα σε τέσσερα μόλις βήματα.

  • Τοποθετήστε το μολύβι σας στο ψηλότερο σημείο του τόξου των χειλιών σας και σχεδιάστε μια διαγώνια γραμμή που εκτείνεται κάτω από αυτό το σημείο, ακολουθώντας τη γραμμή των χειλιών σας. Κάντε το ίδιο πράγμα από την άλλη πλευρά για να δημιουργήσετε ένα Χ στο κέντρο του πάνω χείλους σας. Το σχήμα X βοηθά ως οδηγία, για να σας δώσει ένα σημείο έναρξης, όταν δεν γνωρίζετε από πού να ξεκινήσετε για το τέλειο περίγραμμα. Ξεκινώντας από την κορυφή του X σας, σχεδιάστε μια γραμμή προς τα κάτω προς την εσωτερική γωνία του στόματος σας. Οι ειδικοί συμβουλεύουν να σκιαγραφείτε σιγά σιγά την συγκεκριμένη γραμμή και να μην προσπαθήσετε να την τραβήξετε με μία κίνηση. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να μην νιώθετε πιεσμένοι ότι πρέπει να δημιουργήσετε την τέλεια γραμμή μια κι έξω.
  • Στη συνέχεια κάντε το ίδιο και στο κάτω χείλος. Ξεκινήστε από την εσωτερική γωνία του και σιγά σιγά σχεδιάστε το περίγραμμά του προς το κέντρο του χείλους σας, αργά και σταθερά. Τώρα αρχίζετε να βλέπετε το σχήμα των χειλιών σας να σχηματίζεται.
  • Επαναλάβετε και για την άλλη πλευρά, φροντίζοντας να χρησιμοποιείτε το μολύβι σας ακριβώς πάνω από τη φυσική γραμμή των χειλιών σας. Στην περίπτωση που δεν έχετε φυσικά γεμάτα χείλη, μπορείτε να βγείτε λίγο παραπάνω από την γραμμή των χειλιών σας, διασφαλίζοντας ότι δεν φαίνεται υπερβολικό ή αρκετά δραματικό το αποτέλεσμα.
  • Τέλος, συμπληρώστε με το κραγιόν της επιλογής σας, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο χειλιών.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.