Τα κοντά αντρικά μαλλιά είναι παραμένουν στην μόδα και το 2014 και κερδίζουν διαρκώς την προτίμηση ακόμα και των πιο διστακτικών αρχικά γυναικών.

Γράφει ο Θοδωρής Οικονομάκης

Αν έχετε τις σωστές αναλογίες στο πρόσωπο για κοντό κούρεμα, τότε αυτή είναι η σεζόν που πρέπει να πείτε «ναι» στη μεγάλη αυτή αλλαγή.

Μια διεξοδική συζήτηση με τον κομμωτή σας θα σας λύσει τις ανασφάλειες σχετικά με το αν το δικό σας πρόσωπο είναι κατάλληλο για μια τέτοια επιλογή αλλά και ποια τεχνική ακριβώς θα πρέπει να εφαρμοστεί.

Η ηλικία σας, οι στυλιστικές σας επιλογές, ακόμα και η επαγγελματική σας ιδιότητα παίζουν καθοριστική σημασία στην τελική σας επιλογή.

Τα κοντά κουρέματα είναι η ιδανική λύση για εσάς που δεν τα πάτε καλά με τη βούρτσα και το πιστολάκι αλλά θέλετε να «μαγνητίζετε» τα βλέμματα.

Όποιο και αν είναι το σχήμα προσώπου σας, τα κοντά αγορίστικα μαλλιά με ανέμελο χτένισμα, θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά σας, αρκεί να επιλέξετε την κατάλληλη φράντζα ή αφέλεια ανάλογα με το πρόσωπό σας!

Θοδωρής Οικονομάκης
Προσωπολόγος – Hairstylist educator

Τον κ. Οικονομάκη μπορείτε να τον βρείτε στο ikonomakis κομμωτήρια + VIP στο πάτημα Χαλανδρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.ikonomakis.gr και τη σελίδα στο Facebook: facebook.com/ikonomakisgr