Τα metallic νύχια είναι ένα από τα εντυπωσιακότερα new trends στο μανικιούρ και ήδη τα ξεχώρισαν οι πιο νεαρές και εκκεντρικές γυναίκες, για να ακολουθήσουν αμέσως μετά και όλες οι υπόλοιπες.

Γράφει ο Θοδωρής Οικονομάκης

Μέχρι πρόσφατα για να δώσουμε ένα πιο εντυπωσιακό τόνο στα νύχια μας, χρησιμοποιούσαμε πετρούλες, διαμαντάκια, ακόμα και ειδικά αυτοκόλλητα.

Πλέον, υπάρχει πληθώρα βερνικιών σε μεταλλικούς τόνους που είναι οι πλέον ιδανικότεροι για τις βραδυνές σας εμφανίσεις.

Προτιμήστε τις metallic αποχρώσεις σε μπλε, κόκκινο, περλέ και ασημί ή χρυσό. Συγκεκριμένα, οι αποχρώσεις του χρυσού-λαδί εκτός του ότι είναι στη μόδα, ταιριάζουν στις περισσότερες κυρίες είτε έχουν σταρένια, είτε λευκή επιδερμίδα.

Καλό θα είναι να αποφύγετε τα σχέδια στα νύχια με τα metallic χρώματα, αφού από μόνα τους τραβάνε την προσοχή και η υπερβολή θα οδηγήσει σε…. μνήμες 80’s!

Οι μεταλλικές λάμψεις έχουν εμπνεύσει πολλές φορές τους δημιουργούς της υψηλής ραπτικής, ενώ υιοθετήθηκαν αμέσως από τις pop & rock stars καθώς «γράφουν» υπέροχα τόσο στην κάμερα, όσο και στο φωτογραφικό φακό!

Θοδωρής Οικονομάκης
Προσωπολόγος – Hairstylist educator

Τον κ. Οικονομάκη μπορείτε να τον βρείτε στο ikonomakis κομμωτήρια + VIP στο πάτημα Χαλανδρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.ikonomakis.gr και τη σελίδα στο Facebook: facebook.com/ikonomakisgr