Η μόδα για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2014 προστάζει παιχνιδιάρικη διάθεση.

Τα floral είναι και πάλι στο επίκεντρο, όμως προσοχή μη το παρακάνετε. Προτιμήστε ένα ήσυχο μονόχρωμο σύνολο και συνδυάστε το με floral τσάντα ή φουλάρι. Διαφορετικά τολμήστε ένα floral φόρεμα, κυρίως όμως για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις.

Η μαρινιέρα όπως κάθε άνοιξη έτσι και φέτος είναι must. Ένα φόρεμα ή μια μπλούζα με το κλασσικό ριγέ μπλε – άσπρο πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα σας.

Οι μεγάλοι οίκοι μόδας, τίμησαν φέτος τα έντονα χρώματα, όπως το πράσινο, παρουσίασαν το total black ακόμα και για τις ηλιόλουστες μέρες και απογείωσαν το σκούρο μπλε.

Τα κρόσσια είχαν θέση στις μεγάλες πασαρέλες, αλλά αν δεν είστε τόσο τολμηρές για να τα φορέσετε στα ρούχα, δώστε αυτό το στοιχείο στην εμφάνιση σας με ένα φουλάρι με κρόσσια.

Το ασπρόμαυρο λουκ είναι επίσης στη μόδα, με συνδυασμούς όπως άσπρο πουκάμισο – μαύρο παντελόνι και μαύρη τσάντα/παπούτσια ή μαύρο φόρεμα με άσπρο σακάκι.

Οι τσάντες είναι αυτές που απογειώνουν το κέφι και την ψυχολογία των γυναικών. Μπείτε στη μόδα, κρατώντας τσάντες και φακέλους σε όλα τα μεγέθη, σε ροζ, μπλέ, βεραμάν και κόκκινο χρώμα.

Τα μεταλλικά στοιχεία αποτελούν πρόταση και για το καλοκαίρι και δεν υπάρχει πιο ασφαλής τρόπος να τα φορέσετε από τα μεταλλικά κοσμήματα. Προτιμήστε μεγάλα μεταλλικά σκουλαρίκια και βραχιόλια και βάλτε χρώμα στα κολιέ.

Πλησιάζοντας το Πάσχα, χαρίστε και στους αγαπημένους σας δώρα και λαμπάδες με στυλ από το www.secretshop.gr.