Στο εμπόριο θα βρείτε αρκετές προτάσεις για υγιείς και πιο μακριές βλεφαρίδες, ωστόσο αν θέλετε να τις περιποιηθείτε φυσικά, χωρίς πρόσθετες χημικές ουσίες, δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε πρώτες ύλες που βρίσκονται ήδη στο σπίτι σας, όπως είναι το ελαιόλαδο.

Για να αποκτήσετε, λοιπόν, πλούσιες και υγιείς βλεφαρίδες θα πρέπει να συμπεριλάβετε στην καθημερινότητά σας την σχολαστική τους περιποίηση με ελαιόλαδο. Κανένα προϊόν δεν βοηθάει στην φροντίδα τους πιο αποτελεσματικά από το αγνό και παρθένο ελαιόλαδο.

Με τα συστατικά που περιέχει, όπως η βιταμίνη Ε και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα, καταφέρνει να απομακρύνει οτιδήποτε είναι αυτό που μπορεί να μολύνει τους θύλακες των βλεφαρίδων, ενώ τις ενυδατώνει και βοηθάει και στην διαδικασία ανάπτυξής τους.

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να απλώστε λίγο ελαιόλαδο σε ένα κομμάτι βαμβάκι και να κάνετε μασάζ στις βλεφαρίδες σας κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε. Το πρωί που θα ξυπνάτε σκουπίστε το λάδι από τις βλεφαρίδες και ξεκινήστε την καθιερωμένη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σας.