Σεξ για πρώτη φορά και χωρίς προφύλαξη

Όλα όσα θα σας ανησυχήσουν


ΓΥΝΑΙΚΑ
14:30
06/02/2020
Σεξ για πρώτη φορά και χωρίς προφύλαξη
6
loading

Την 8η ημέρα του κύκλου μου ο οποίος είναι απόλυτα σταθερός, είχα σεξουαλική επαφή για πρώτη φορά στη ζωή μου, χωρίς προφύλαξη.

Δεν έγινε εκσπερμάτωση αλλά πήρα για παν ενδεχόμενο το χάπι της επόμενης ημέρας 2 ώρες μετά την επαφή.

Τώρα, μια εβδομάδα μετά, δηλαδή ακριβώς στις γόνιμες ημέρες μου βγάζω αρκετό αίμα σαν να έχω περίοδο, που συνοδεύεται από πόνους περιόδου. Αυτό γίνεται τις τελευταίες 2 μέρες σχεδόν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο boro.gr...

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar ξεπετας

  ποτε χωρις προφυλαξη!!!ειτε ασθενεια ειτε εγκυμοσυνη αλλαζουν τα δεδομενα αρδην!!!

 2. avatar Ch14:46-1

  Σεξ για πρώτη φορά. Έχουμε 2 περιπτώσεις. 1η.Οι κοινωνία όπως είναι σήμερα. Εφηβεία, ορμές, επίθεση, πρώτη φορά, πάντα ψεύτικη αγάπη, από το αρσενικό, όπως ο Θόδωρος και το δικανο, και μετά η κατηφόρα. Και η έκτρωση, αν είναι φόνος η όχι. 2η.Η οικογένεια, μέσα στην ορθή Διδασκαλία της Καινης Διαθήκης, Όχι Θρησκειών. Σωστή παιδεία, σωστή διαπαιδαγωση, σωστή πορεία μέσα στην διδαχη την Εντολών του Κυρίου, Ενότητα στην οικογένεια, με την προσευχή, με τις δραστηριότητες των νέων της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού, με τις σπουδές τους, με τον διάλογο μεταξύ των νέων, έρχεται η ευλογημένη Ώρα, πού οι καρδιές θα χτυπήσουν, και οι νέοι θα έλθουν σε γάμο κοινωνία. Η δε πορεία τους, μέσα στις φουρτούνες της ζωής, θα είναι κάτω από την καθοδήγηση, του Θεού Ιησού Χριστού Αγίου Πνεύματος, και της οικογένειας, και της Εκκλησίας. Διότι η Εκκλησία, είναι ζωντανός οργανισμός, η Κεφαλή ο Ιησούς Χριστός, του Σώματος της Εκκλησίας, και οι πιστοί τα μέλη της εκκλησιας. Άλλος το χέρι, άλλος το μάτι, κάθε μέλος έχει ενότητα με όλο το σώμα. Έτσι ξεκινά η πορεία, των ανθρώπων με υγιεινό πνεύμα, με καθημερινό αγώνα, χωρίς πάθη, και ηδονές του βίου. Και αν κάποια στιγμή σκονταψει, θα σηκωθεί και θα συνεχίσει την πορεία. Ο Άνδρας και η Γυναίκα, με τον γάμο γίνονται Σάρκα μια, δεν είναι πλέον Δύο. Και Δυστηχως, με την πορνεια πάλι γίνονται σάρκα μια.

  1. avatar Φαρμακογλωσσης

   \"\"\"Έτσι ξεκινά η πορεία, των ανθρώπων με υγιεινό πνεύμα, με καθημερινό αγώνα, χωρίς πάθη, και ηδονές του βίου. Και αν κάποια στιγμή σκονταψει, θα σηκωθεί και θα συνεχίσει την πορεία\"\"\"\"
   Καλα τα λες αλλα αυτο δεν το καταλαβαινω. Δηλαδη, οποιος κανει σεξ και πεσει, δεν ξανασηκωνεται?? Χανει το θαρρος του και το οραμα του? Τι ειναι αυτα που γραφεις?

   1. Το σεξ, γίνεται 24 ώρες το 24ωρο.Το σεξ δεν είναι αμαρτία. Οι θρησκείες το έχουν κάνει αμαρτία. Τωρα, για τις πτώσεις. Έχεις γνωρίσει, με επίγνωση την Θυσία του Ιησού Χριστού. Ο Ιησούς σε έχει συγχωρήσει, σε έχει πλυνει με το Αίμα Του, και ξεκινάς μια καινούργια πορεία, μέσα στην ζωή, μέσα στις παγίδες της. Κάποια στιγμή, σαν άνθρωπος, θα σκονταψεις, θα πέσεις, αμέσως θα σηκωθείς, θα παραδεχτείς το λάθος σου, και θα ζητήσεις να σε συγχωρήσει ο Θεός, και να σε πλυνει πάλι ο Ιησούς Χριστός, με το Αίμα Του. Διότι από την Παλαιά Διαθήκη, φωνάζει ο Θεός, στον άνθρωπο, Ξεκινάς μια πορεία, χάνεις τον δρόμο, επέστρεψε πάλι πίσω, και ξεκινα πάλι από την αρχή. Δεν θέλει να χαθεί κάνεις άνθρωπος.

  2. avatar OMG

   Δεν είναι κάτι σοβαρό. Λίγο σεξ χρειάζεσαι...
   Triololol

   1. Καλό είναι, να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Το σεξ, μεταξύ του ανδρόγυνο, το νόμιμο ανδρόγυνο, δεν είναι αμαρτία, τα θρησκευτικά συστήματα το σεξ το έχουν αμαρτία Σεξ, 24 ώρες το 24ωρο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει