Βλέπεις την επιδερμίδα σου θαμπή, άτονη και δείχνει να «σπάει»; Απλά όπως φαίνεται δεν την προσέχεις και πάρα πολύ.

Παρακάτω θα διαβάσεις ποιοι είναι οι βασικοί λόγοι που συμβαίνει αυτό, για να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις έτσι ώστε το δέρμα σου να είναι λαμπερό…

Στρες: Το πρόσωπό σου έχει ανάγκη από ηρεμία αλλά εσύ είσαι σούπερ αγχωμένη. Η ακμή είναι από τα πρώτα προβλήματα που προκαλεί το στρες.

Αντιμετώπισε τους φόβους και στρες σου, μην παίρνεις προσωπικά όλα όσα γίνονται γύρω σου και δες τα χρόνια να εξαφανίζονται από το δέρμα.

Δεν προσέχεις την επιδερμίδα σου:
Αν δεν φροντίζεις το δέρμα σου πώς περιμένεις να είναι λαμπερό; Μην ξεχνάς: η σωστή προετοιμασία είναι το παν! Ξεκίνησε λοιπόν να κάνεις μια κούρα ομορφιάς αφού πρώτα το προετοιμάσεις κατάλληλα.

Δοκιμάστε την παρακάτω μάσκα. Θα χρειαστείς 1 κουταλάκι αλεσμένα αμύγδαλα, μισό κουταλάκι ζάχαρη και λίγο φρέσκο γάλα.

Ανακάτεψε όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν ομοιόμορφο μείγμα και κάνε μασάζ για τρία λεπτά στο πρόσωπο, όχι όμως και στην περιοχή των ματιών. Στη συνέχεια ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

Μην ξεχνάς ότι το πιλινγκ προετοιμάζει την επιδερμίδα για την κούρα ομορφιάς.

O καθαρισμός και η ενυδάτωση είναι τα βασικά για να δείχνει λαμπερή και άρα νεότερη η επιδερμίδα σου και να μην φαίνεται το δέρμα σου θαμπό και άτονο.

Ξεχνάς το αντηλιακό σου: Εννοείται πως πρέπει να φοράς το αντηλιακό σου ειδικά το πρωί που ο ήλιος καίει σε μια χώρα σαν την δική μας. Ο ήλιος ναι μεν σου δίνει ηλιοκαμένη όψη όμως κάνει και το δέρμα σου να δείχνει κουρασμένο αν δεν το περιποιηθείς κατάλληλα.

Η διατροφή σου εννοείται πως παίζει τεράστιο ρόλο και φυσικά το ορμονικό σου που έχει δυστυχώς την ικανότητα να τρελαίνει όλο σου το σύστημα και όχι μόνο το δέρμα σου.

Άπλωσε το προϊόν στο πρόσωπο σου πριν την έκθεση στον ήλιο και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Χρησιμοποιείς λάθος προϊόντα: Βρες τον τύπο της επιδερμίδας σου και κάλυψε τις εξειδικευμένες ανάγκες του για να δεις την επιδερμίδα σου λαμπερή.

Πηγή: womenonly.gr