Με τον Μάη να πλησιάζει στην εκπνοή του, ετοιμαζόμαστε να απολαύσουμε μια και καλή τις ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού.

Και ποια είναι η καλύτερη συντροφιά στις βόλτες μας στον ήλιο; Μα φυσικά, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που προστατεύει τα μάτια από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου αλλά παράλληλα προσθέτει στιλ στο ντύσιμο.

Τα γυαλιά ηλίου μάς συνοδεύουν από το πρωί ως αργά το απόγευμα και από μία βόλτα για ψώνια μέχρι έναν καφέ στο κέντρο της πόλης. Παίζουν επομένως τον δικό τους ρόλο στη δημιουργία του τέλειου look.

Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά μάς προτείνει πώς να συνδυάσουμε ένα λευκό πουκάμισο με γυαλιά ηλίου Polaroid δημιουργώντας κάθε μα κάθε φορά ένα απόλυτα chic αποτέλεσμα.

Pop is back

Πώς μπορούμε να συνδυάσουμε τα νέα χρωματιστά γυαλιά ηλίου Polaroid με τις μοδάτες φόρμες και την ποπ διάθεση, με τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά look;

Οι πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις για το καλοκαίρι

Για ένα μοντέρνο και ιδιαίτερο look συνδυάστε ένα πολύχρωμο ριγέ φόρεμα με ένα ζευγάρι λευκά πέδιλα με χοντρό τακούνι.

Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου polaroid σε χρυσό/πορτοκαλί με χάλκινους φακούς θα απογειώσει το outfit ένα απόλυτα chic αποτέλεσμα.

Floral goddess

Τα λουλούδια το καλοκαίρι ανθίζουν πάνω σε κάθε στιλ και μήκος φορέματος. Αναβαθμίστε το ντύσιμο σας στο γραφείο με ένα φλοράλ skater dress που θα συνδυάσετε με μια τσάντα σε παλ αποχρώσεις.

Ένα λευκό πουκάμισο, το πιο ουδέτερο και κλασικό κομμάτι σε μια γκαρνταρόμπα, η Φαίη το συνδύασε με μια μεταλλιζέ φούστα με πιέτες και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με 90’s αισθητική.

90΄s addiction

Αποτίοντας φόρο τιμής στον εμπνευσμένο από την δεκαετία του 90 σχεδιασμό με ζωηρά χρώματα και ποπ διάθεση, τα νέα Polaroid συνοδεύουν ιδανικά κάθε σας εμφάνιση.

Romantic chic

Η αγαπημένη σας φούστα με τούλι αναδεικνύεται με ένα εμπνευσμένο mix and match. Φόρεσέ τη με ένα αμάνικο πουκάμισο σε έντονο χρώμα και ένα ιδιαίτερο κολιέ για μια εμφάνιση σύγχρονης πριγκίπισσας.

Summer vibes

Με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να σε καλεί σε μια τριήμερη απόδραση, βάλε στη βαλίτσα σου άνετα και σικάτα κομμάτια που θα εντυπωσιάσουν στις βόλτες σου στο νησί.

Συνδύασε μια εμπριμέ φούστα με ένα λευκό boho t – shirt και τράβηξε τα βλέμματα πάνω σου με τις αέρινες εμφανίσεις σου.