Ιδανική εποχή για τη δοκιμή αξεσουάρ μαλλιών είναι το καλοκαίρι. Διαβάστε ποια είναι τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ που μπορείτε να δοκιμάσετε προκειμένου να δώσετε ένα διαφορετικό στυλ στο χτένισμά σας.

-Οι αλυσίδες ή αλλιώς «hair chains» είναι μια επιλογή που υιοθετήθηκε και από την Kardashian και αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές, δεδομένων και των φετινών τάσεων.

-Τα bando ταιριάζουν ιδανικά σε μαλλιά πιασμένα σε κότσο. Πρόκειται για ένα ύφασμα που στο κάτω μέρος έχει λάστιχο και είναι σχετικά στενό και φαρδαίνει προς τα πάνω.

– Η κορδέλα (headband) αποτελεί μια κλασσική επιλογή που όμως μπορεί κανείς να βρει σε διάφορα σχέδια, είτε απλή, είτε στολισμένη με διακοσμητικά στοιχεία.

-Τα φτερά με κλιπ έκαναν θραύση το προηγούμενο καλοκαίρι και είναι μια εύκολη σχετικά επιλογή καθώς προστίθενται και αφαιρούνται χωρίς να απαιτούν ιδιαίτερες αλλαγές στο χτένισμα.

-Τα μαντήλια είναι η πιο «παραδοσιακή» επιλογή χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και συντηρητική. Μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους.