Οι γλουτοί της Rihanna έχουν «δοξαστεί» σε όλον τον κόσμο, όπου κυκλοφορούν οι φωτογραφίες της διάσημης τραγουδίστριας.

Πώς λοιπόν καταφέρνει και τους διατηρεί καλοσχηματισμένους;

Δοκιμάστε αυτές τις ασκήσεις κάνοντας 3 σετ 20-25 επαναλήψεων και θα δείτε το σώμα σας να «αλλάζει».


1. Curtsey Lunge: Σταθείτε με τα πόδια σας ενωμένα σε όρθια στάση και μετά κάντε ένα βαθύ κάθισμα φέρνοντας το ένα πόδι πίσω από το άλλο διαγώνια. Συνεχίστε με το άλλο πόδι και ολοκληρώστε τις 20-25 επαναλήψεις.


2. Step-Ups: Χρησιμοποιώντας μια καρέκλα ή ένα χαμηλό σκαμπό, ανεβείτε με το ένα πόδι ενώ το άλλο ακολουθεί το σώμα τεντωμένο. Κάντε όλες τις επαναλήψεις πρώτα με το ένα πόδι και μετά με το άλλο. Επαναλάβετε τα υπόλοιπα σετ ασκήσεων.


3. Step-Across: Σταθείτε δίπλα σε μια καρέκλα ή σκαμπό. Ανεβείτε με το δεξί σας πόδι από τη δεξιά πλευρά και κατεβείτε με το ίδιο πόδι από την αριστερή πλευρά. Συνεχίστε αλλάζοντας πλευρές για 20-25 επαναλήψεις.


4. Stiff Leg Deadlift: Σταθείτε με τα πόδια σας ανοιχτά στο άνοιγμα των ώμων και τοποθετείστε ένα αντικείμενο με λίγο βάρος (βαράκια, μια μπάρα ή κάτι άλλο) ανάμεσα σε αυτά. Σκύψτε, σηκώστε το βάρος και σιγά σιγά ελάτε σε όρθια στάση, σφίγγοντας τους γλουτούς σας. Κατεβάστε το αντικείμενο σιγά σιγά στο πάτωμα και επαναλάβετε κρατώντας συνεχώς σφιχτούς τους γλουτούς σας.