O οίκος ZOLOTAS μαζί με εκλεκτούς του φίλους, την Πέμπτη 01 Δεκεμβρίου, εγκαινίασε το νέο του κατάστημα στο Παρίσι το οποίο βρίσκεται στον αριθμό 3, της οδού de Miromesnil/Faubourg Saint–Honoré.

ekdzol10

Η πρόεδρος του οίκου Marianne Le Clère–Papalexis και ο διευθύνων σύμβουλος και καλλιτεχνικός διευθυντής Γιώργος Παπαλέξης, είχαν την τιμή να καλωσορίσουν ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών από όλο τον κόσμο.

ekdzol2
Andrea Ferreol, Marianne Le Clere Papalexis

Προσωπικότητες γνωστές για την ενεργή συνεισφορά τους στην σύγχρονη ιστορία των δυο χωρών, Ελλάδας – Γαλλίας, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις εμβληματικές συλλογές του οίκου ZOLOTAS.

ekdzol11

Μετά τα εγκαίνια ακολούθησε στην ελληνική πρεσβεία δείπνο και παρουσιάστηκε το νέο γούρι της χρονιάς CALYPSO όπου μέρος των εσόδων του, στην Γαλλία θα διατεθούν για την υποστήριξη του έργου της SIDACTION.

ekdzol7
Marianne Le Clere Papalexis, ο πρόεδρος Valery Giscard d’Estaing, η Πρέσβης της Ελλάδας κα Μαρία Θεοφίλη, ο Πρέσβης κος Σωτήρης Βαρουξάκης

Μετά τον χαιρετισμό της πρέσβεως κυρίας Μαρίας Θεοφίλη ο κύριος Γιώργος Παπαλέξης ανακοίνωσε την συνεργασία με την SIDACTION και τόνισε επίσης την δεκαετή υποστήριξη του οίκου στο αξιέπαινο έργο της ΕΛΕΠΑΠ στην Ελλάδα.

Η αγαπημένη γαλλίδα ηθοποιός και αντιπρόεδρος της SIDACTION κυρία Line Renaud, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της ως προς τον οίκο ZOLOTAS και την προσωπική της δέσμευση στον αγώνα της SIDACTION.

ekdzol12
Φίλιππος Τσαγκρίδης, Γιώργος Παπαλέξης, Αντώνης Βασιλοκωνσταντάκης

Στην συνέχεια οι εκλεκτοί καλεσμένοι απόλαυσαν την ευφάνταστη παράσταση CALYPSO με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Στεφανία Καπετανίδη όπου υποδύθηκε το ρόλο της Καλυψούς και απήγγειλε στίχους του ποιητή Μάκη Μαλαφέκα με ορχηστρική συνοδεία βιολοντσέλου και φλάουτου.

Στα εγκαίνια και στην δεξίωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος Valéry Giscard d’Estaing, ο πρώην υπουργός Jean-Pierre Chevènement και η σύζυγος του Nisa γνωστή γλύπτρια,  οι επιχειρηματίες Georges Panayiotis, Olivier Mellerio, Bruno Delaye, ο εφοπλιστής  Φίλιππος Τσαγκρίδης, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ Αδαμάκης, πολλοί ηθοποιοί μεταξύ των οποίων οι Andrea Ferréol, Laurie Cholewa, Sandra Zeitoun, Tomer Sisley.

ekdzol3
Brand Ambassadors ZOLOTAS
ekdzol4
H Line Renaud με τους μουσικούς στην πρεσβεία
ekdzol6
Maria Kremer
ekdzol9
Princesse et Prince Constantin Mourousy
ekdzol1
Gabriella Spader