Αν θέλετε να δείχνετε κομψή και εντυπωσιακή ακόμα και στις διακοπές σας, ακολουθήστε κάποια βασικά βήματα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το σωστό μακιγιάζ, όπως δημοσιεύονται στο περιοδικό «Glam» του Τύπου της Κυριακής.

Ξεχάστε τις πούδρες, το φον ντε τεν και τα κονσίλερ. Μια ενυδατική κρέμα με χρώμα και δείκτη προστασίας είναι ό, τι χρειάζεστε για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη και υγιή μετά την παραλία.
Κάτω από τα μάτια χρησιμοποιήστε ένα προϊόν με λάμψη σε κρεμώδη υφή, που απλώνεται με πινέλο για να φωτίσετε το βλέμμα σας.

Στα σημεία όπου προεξέχουν τα οστά του προσώπου, όπως είναι τα ζυγωματικά και το επάνω βλέφαρο, βάλτε μια πινελιά λιπ γκλος σε βερικοκί, ροδακινί ή κερασί χρώμα, αντί για σκιά ή shimmer. Υιοθετήστε το τρικ με την προϋπόθεση ότι ούτε το λιπ γκλος ούτε η επιδερμίδα σας είναι πολύ λιπαρά.

Για να μείνει περισσότερο το λιπ γκλος στα χείλη, απλώστε προηγουμένως κοσνίλερ σε όλη την επιφάνεια ή σχεδιάστε το περίγραμμά τους με μολύβι σε φυσικό ροζ- μπεζ χρώμα.

Στα μάτια μπορείτε να σχεδιάσετε εξωτερικά το περίγραμμα του κάτω ή του άνω βλεφάρου απλώνοντας τη σκιά με μια ελαφρώς βρεγμένη μπατονέτα.