Η συλλογή γυαλιών BOSS Orange φθινόπωρο/χειμώνας 2015 παρουσιάζει γυαλιά ηλίου και οράσεως με ρετρό έμπνευση, αποτυπώνοντας τον αέρα της μεγαλούπολης που αποπνέει η μάρκα.

Αυτή τη σεζόν, η συλλογή διαθέτει ανδρικά ορθογώνια και γυναικεία στρογγυλά γυαλιά ηλίου, με ρετρό έμπνευση που έχουν κατασκευαστεί με διπλή στρώση ασετάτ. Και τα δύο μοντέλα συνδυάζουν μεταλλικούς βραχίονες σε σχήμα τόξου με ανάγλυφα περιγράμματα, σε χρωματική αντίθεση από σμάλτο. Οι σκελετοί διακρίνονται από τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς όπως καφέ/πράσινο, κυπαρισσί/τουρκουάζ, χακί/πορτοκαλί/πράσινο, μαύρο/λευκό/γκρι, μπλε/διάφανο/λευκό, καφέ/βυσσινί/ροζ και μπλε/κίτρινο.

Η συλλογή επίσης διαθέτει στρογγυλά γυναικεία και ανδρικά μεταλλικά γυαλιά από ασετάτ, εμπνευσμένα από την δεκαετία του ’50, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με μπιζουτέ τελείωμα στους βραχίονες, που τους χαρίζει μια αντισυμβατική, ροκ εμφάνιση.

Τα γυναικεία γυαλιά ηλίου διατίθενται σε διάφανα και γυαλιστερά χρώματα, όπως μπλε, γκρι/μαύρο, καφέ, μπλε και μοβ για μία πραγματικά cool εμφάνιση.

Τα ανδρικά γυαλιά ηλίου διατίθενται σε ρετρό ματ χρώματα όπως μαύρο, καφέ, μπλε και στρατιωτικό πράσινο.

Στην συλλογή συναντάμε επίσης γυαλιά οράσεως, από τα οποία ξεχωρίζουν τα ανδρικά μεταλλικά ορθογώνια και τα γυναικεία μεταλλικά σε σχήμα «μάτι της γάτας», που έχουν σχεδιαστεί με μεταλλικούς βραχίονες σε σχήμα τόξου και ανάγλυφα περιγράμματα σε χρωματική αντίθεση από σμάλτο.

Τα δυνατά χρώματα τονίζουν τα μοντέλα αυτά σε συνδυασμούς καφέ/ασημί, μπλε/ρουτένιουμ, μαύρο/ασημί, καφέ/χρυσό, μπλε/χρυσό, ρουμπινί/ασημί και μαύρο/ασημί.

Η συλλογή γυαλιών BOSS Orange παράγεται και διανέμεται από το Safilo Grοup.