Ρωτήστε οποιαδήποτε γυναίκα να σας πει τι τύπο άντρα ψάχνει. Η απάντηση που θα σας δώσουν οι περισσότερες είναι «Κάποιον που να με κάνει να γελάω». Ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάτε την ανάγκη για γέλιο στην σχέση είτε είστε μόλις ένα μήνα μαζί είτε δέκα χρόνια. Δεν μας πιστεύετε; Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Ιατρικής Σχολής του Στάνφορντ αποκάλυψαν ότι το πρώτο πράγμα που εκτιμούν οι γυναίκες στους άντρες είναι το χιούμορ ενώ πιο ελκυστικούς δήλωσαν τους άντρες με χιούμορ. Τώρα λοιπόν που το ξέρετε διαβάστε παρακάτω 10 τρόπους με τους οποίους μπορείτε να την κάνετε να γελάει πιο συχνά.

Νο 10 – Αποφύγετε τα χονδροειδή αστεία

Κατά τις πρώτες ημέρες του φλερτ, υπάρχουν σίγουρα πιο σέξι και αστείοι τρόποι να την κάνετε να γελάσει από το να επιλέξετε αστεία τύπου Mr. Bean για να την εντυπωσιάσετε. Αντί να δείξετε την ανόητη πλευρά του εαυτού σας, επικεντρωθείτε στα τρία βασικά και πολύ καίρια: δείξτε την γοητεία σας, την χαρισματικότητα και την ευγένεια. Αν δηλαδή θέλετε να την ξαναδείτε.

Νο 9 – Γελάστε με τα αστεία της

Μπορεί να έχετε συναίσθηση του χιούμορ σας και δύσκολα να γελάτε με τα αστεία των άλλων αλλά μην αφήσετε την υποψήφια σύντροφό σας να το καταλάβει. Είναι εντάξει να γελάτε με ένα συγκρατημένο γέλιο και να δείχνετε ότι απολαμβάνετε τη συζήτηση απλά βεβαιωθείτε ότι δεν φαίνεστε απόμακρος. Όταν οι ρόλοι αντιστρέφονται, φροντίστε να γελάτε κι εσείς με τα δικά της αστεία. Διαβάστε περισσότερα στο baby.gr…