Μπορεί τα fashion shows της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι να ορίζουν τις πασαρέλες, όμως τα looks που επιδεικνύουν οι fashion influencers καθ’ οδόν προς τις επιδείξεις μάς χαρίζουν εξίσου μοναδικά στιλιστικά highlights. Και όταν μιλάμε για Παρίσι, φυσικά μιλάμε πάνω απ’ όλα για κομψότητα.

Οι εικόνες από τους δρόμους του Παρισιού φέτος φέρνουν στο προσκήνιο τις μονοχρωμίες, το color blocking και τους αναπάντεχους συνδυασμούς, τα δερμάτινα πανωφόρια, τα animal prints και τις burgundy bags. Αδιαμφισβήτητη τάση είναι οι faux furs, αλλά και τα κρόσσια σε τσάντες, κασκόλ και όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε!

Το street style προστάζει στα ρούχα…

Color blocking

Το color blocking είναι δύσκολο κεφάλαιο στη μόδα καθώς απαιτεί γνώση για να συνδυαστούν τα σωστά χρώματα και να δημιουργηθεί ένα άρτιο αποτέλεσμα. Ευτυχώς έχουμε για σύμμαχο το… μπεζ! Πρόκειται για αγαπημένο χρώμα, καθώς μπορεί να λειτουργήσει με πάρα πολλά χρώματα και να εξασφαλίσει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Leopard print

Λατρεύω το λεοπάρ, ειδικά όταν το print και το χρώμα του είναι στον κατάλληλο τόνο. Όχι μόνο μπορείτε να ταιριάξετε το λεοπάρ με όλα τα χρώματα στην ντουλάπα σας, αλλά και μπορείτε να το φορέσετε όλες τις ώρες της ημέρας. Ωστόσο, αν δεν είστε εξοικειωμένες με τους πιο περίεργους συνδυασμούς, αποφύγετε να βάλετε διαφορετικά animal prints μαζί.

Hoodies

Ποιος είπε πως το φούτερ είναι μόνο για casual εμφανίσεις ή για το σπίτι; Φέτος φοράμε το αγαπημένο μας hoodie στο γραφείο, στη βόλτα και στον καφέ και το συνδυάζουμε με το statement πανωφόρι μας. Η crossbody τσάντα είναι το στοιχείο που θα δώσει επιπλέον «συν» στην εμφάνισή σας.

Faux furs

Οι faux furs έγιναν viral το 2016 όταν κυκλοφόρησαν σε έντονα χρώματα και διάφορα σχέδια. Φέτος, επέστρεψαν δυναμικά και ακόμα καλύτερες, ενώ η ζεστασιά που προσφέρουν είναι ασύγκριτη. Αξίζει να βρείτε το σχέδιο που σας ταιριάζει σε κόψιμο και υφή και θα καταλάβετε πως θα θέλετε να ζείτε μέσα σε αυτό.

Το street style προστάζει στα αξεσουάρ…

Bucket bags

Οι bucket bags φορέθηκαν πολύ στο street style του Παρισιού. Τις αγαπάμε γιατί χωρούν τα πάντα και με το κατάλληλο λουρί, φοριούνται είτε χιαστί, είτε στον ώμο, είτε στον αγκώνα.

Burgundy bags

Φέτος κυριαρχούν οι βουργουνδί τσάντες οι οποίες ταιριάζουν με μαύρο, καφέ και (εννοείται) κόκκινο. Για εμένα αυτή είναι η αγαπημένη μου τάση και σύντομα θα είναι και η επόμενή μου αγορά!

Πελώρια κασκόλ

Είστε κι εσείς από τις γυναίκες που δεν βγαίνετε από το σπίτι χωρίς το… κασκόλ – κουβέρτα; Αν ναι, τότε ξέρετε ακριβώς την αίσθηση της αγκαλιάς που προσφέρουν. Αν όμως δεν έχετε στην ντουλάπα σας κάποιο μεγάλο κασκόλ, ήρθε η ώρα να το αγοράσετε. Προτιμήστε ένα με κρόσσια γιατί φέτος γίνεται χαμός από…

Κρόσσια

Φέτος τα κρόσσια κυριαρχούν στα αξεσουάρ της Εβδομάδας Μόδας, με τις influencers να μας δείχνουν πως, ναι, είναι όμορφα! Τα κρόσσια είναι fun, trendy και δίνουν ένα ακόμα statement στοιχείο στις εμφανίσεις μας. Εμείς θα τα τολμήσουμε!