Aν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα τι σχέδιο θα ζητήσετε από τη nail artist σας για το μανικιούρ των Χριστουγέννων, είμαστε εμείς εδώ! Βρήκαμε κάποια από τα πιο in σχέδια που κυκλοφορούν τη φετινή σεζόν για να μετατρέψετε ένα κλασικό μανικιούρ σε έκρηξη λάμψης.

Φέτος η συνταγή της επιτυχίας περιλαμβάνει glitter, έμπνευση και πολλή γιορτινή διάθεση!

Bling bling

Μια καθαρή nude απόχρωση μπορεί να αναβαθμιστεί αν ζητήσετε από τη nail artist να σας περάσει λίγο glitter από πάνω. Το πλεονέκτημα σε αυτή την τεχνική είναι πως τα νύχια φαίνονται όμορφα ακόμη κι όταν έχουν μακρύνει, οπότε θα παραμείνουν περιποιημένα μέχρι το επόμενο ραντεβού.

French nails with a twist

Αν είστε από τις γυναίκες που λατρεύουν το γαλλικό μανικιούρ, τότε αυτή η επιλογή είναι για εσάς. Ζητήστε από την τεχνίτρια να σας κάνει κόκκινη την κλασική λευκή γραμμή του γαλλικού. Στη συνέχεια, για extra λάμψη ζητήστε να περάσει τα νύχια σας με κάποια από τις υπέροχες σκόνες με glitter.

Cherry mocha nails

Η κλασική απόχρωση του καφέ-κόκκινου μπορεί να γίνει ultra chic προσθέτοντας μια ασημί glitter γραμμή περιμετρικά του νυχιού. Ταιριάζει πολύ σε μακριά νύχια με οβάλ σχήμα.

Barbie nails

@vivianmariew

christmas nails but make it pink (ish) hehe !! 💖🎄✨🤍 in love w these 😫 reflective pink is @Daily Charme in H66 (use ‘vivian’ for 💸 off) #pinknails #christmasnails #glitternails

♬ original sound – ci

Αυτή η τεχνική είναι κατάλληλη για τις γυναίκες που θέλουν κάτι πιο περίτεχνο και πιο… ροζ. Κάθε νύχι έχει διαφορετικό σχέδιο, κάτι που το κάνει αρκετά εντυπωσιακό από μόνο του.

Strass & Glam

Κλασάτο και λαμπερό, για εμάς το απόλυτο σχέδιο είναι ένα διάφανο μανικιούρ με στρας. Απλά ακαταμάχητο. Επιλέξτε το και μάλλον θα βαρεθείτε να ακούτε καλά λόγια για τα νύχια σας.

Θέλετε να δείτε κι άλλα γιορτινά σχέδια; Διαβάστε εδώ: Οι κορυφαίες τάσεις για το εορταστικό μανικιούρ