Τα ραντεβουδάκια έχουν γίνει πλέον σαφώς ευκολότερα για την τρίτη ηλικία, σε όσους μπορούν τουλάχιστον να μπουν σε εφαρμογές δικτύωσης σαν το Tinder και το Facebook.

Εκεί «τσίμπησε» ο μοναχικός χήρος Edwin Holmes τη νεαρά ύπαρξη, αν και το πράγμα ακολούθησε έναν μάλλον περίεργο δρόμο, μιας και ήταν η 22χρονη Ellie Walker αυτή που του ζήτησε να βγουν!

Όταν διάβασε ότι ο 86χρονος περνά μόνος τις μέρες και τις νύχτες του από το 2006 που έχασε τη σύζυγό του, συγκινήθηκε και του ζήτησε ένα τετ-α-τετ, βγάζοντάς τον από τη μοναχικότητα του βίου του, αφού τα παιδιά του ζουν εδώ και χρόνια στην Αυστραλία.

sfsmnmnsvnsdfesfes1a

Ο παππούς είχε ωστόσο τον τρόπο του και εμφανίστηκε στο ραντεβουδάκι κοστουμαρισμένος και με λουλουδικό στο χέρι, κάνοντας την κοπέλα να κλαίει γοερά.

«Είπε ότι είναι το πρώτο του ραντεβού εδώ και 55 χρόνια και ήταν αμήχανος σαν σχολιαρόπαιδο», εξομολογήθηκε η κοπέλα στη βρετανική «The Sun», αγγίζοντας τις ευαίσθητες χορδές της.

sfsmnmnsvnsdfesfes000

Οι δυο τους βρίσκονται πλέον συχνά, ως καλά φιλαράκια πάντα. Όσο γιατί κουβάλησε λουλουδικό σε μια φιλική συνάντηση, ο παππούς εξομολογήθηκε στη βρετανική εφημερίδα ότι το έκανε «γιατί δεν ήθελα να πάω με άδεια τα χέρια».

Για να μαθαίνουν οι νεότεροι δηλαδή…