Στη λίστα αγγλικής στοιχηματικής εταιρίας για το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του θρυλικού πράκτορα Τζέιμς Μποντ, πέραν από ονόματα διάσημων ηθοποιών φιγουράρει κι αυτό του Ρόιστον Ντρέντε, του πρώην ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «As»!

Ο 36χρονος Ντρέντε που αποφάσισε ουσιαστικά να σταματήσει την καριέρα του το 2022 αφού έπαιξε Ράθινγκ Μέριδα Σίτι, ομάδα τοπικού πρωταθλήματος της Ισπανίας, αποφάσισε να αλλάξει καριέρα. Πριν από μερικούς μήνες αποκάλυψε πως βοηθάει μέλη της οικογένειάς του σε οίκο ευγηρίας που έχουν στην Ολλανδία, ενώ προσπαθεί να εκπληρώσει και το όνειρο που είχε από μικρός: «κάποια μέρα να γίνω ηθοποιός», όπως είχε πει στη μητέρα του.

Ο Ντρέντε ήδη δοκίμασε την τύχη του καθώς πέρασε από κάστινγκ για ολλανδική τηλεοπτική σειρά με τίτλο «Mocro Maffia». Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος είχε μεγάλη επιτυχία.«Διάβαζα και διάβαζα για τρεις εβδομάδες για να μάθω τα λόγια μου. Η ομάδα που με δοκίμασε δεν πίστευε πως δεν είχα ξανακάνει κάτι τέτοιο». Κι αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που ενεπλάκη με την showbiz. Στο παρελθόν είχε δοκιμάσει να ραπάρει και μάλιστα με τον συμπαίκτη του στην εθνική Ολλανδίας Ράιαν Μπάμπελ είχαν συμμετάσχει στο δημοφιλές τραγούδι «Tak Taki» του Ολλανδού ράπερ U-Niq. Το παρατσούκλι που χρησιμοποιούσε ήταν Roya.

Ωστόσο, από αυτές τις προσπάθειες μέχρι το να εμφανιστεί ως πιθανός υποψήφιος πράκτορας 007 υπάρχει μεγάλη απόσταση. Το να πάρει το ρόλο ο Ντρέντε προσφέρεται σε απόδοση 500/1. Πρόσφατα, ο Ολλανδός αστειεύτηκε όταν τον ρώτησαν για την καριέρα του ως ηθοποιός. «Ξέρω πως ο ρόλος του Τζέιμς Μποντ είναι κενός. Δουλεύω για να βελτιώσω τα αγγλικά μου…», είπε.