Ο Άντονι Ρόμπισον, ποδοσφαιριστής της Φούλαμ, δικαίωσε το παρατσούκλι του «Jedi» με το… μαγικό κόλπο που έκανε στη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα.

Ο 24χρονος Αμερικανός αριστερός μπακ πήρε μια τράπουλα κι αφού την ανακάτεψε κι έβαλε ένα μέλος του τεχνικού τιμ να κόψει στη μέση. Κι αφού πήρε ξανά στα χέρια του τα χαρτιά άρχισε να τα ανοίγει ένα – ένα πάνω στο τραπέζι και να αφηγείται μια ιστορία αναλόγως με τα χαρτιά που έπεφταν – δίχως, όμως, εκείνος να ξέρει τι χαρτιά είναι αυτά. Οι συμπαίκτες του και όσα στελέχη του κλαμπ της Premier League βρίσκονταν κοντά του στο τραπέζι παρακολουθούσαν την εξέλιξη με κομμένη την ανάσα και το στόμα ανοιχτό μην μπορώντας να πιστέψουν τί ακριβώς συνέβαινε μπροστά στα μάτια τους και πως οι αριθμοί και οι φιγούρες των χαρτιών της τράπουλας γίνονταν η… αναπαράσταση της ιστορίας που έλεγε ο ποδοσφαιριστής για το πως γνώρισε κάποιες κοπέλες και έπειτα επισκέφθηκε ένα καζίνο και έπαιξε πόκερ. Στο φινάλε, δε, κέρδισε και την παρτίδα κάνοντας… κέντα!

Όταν τέλειωσε την ιστορία του, οι συμπαίκτες του πανηγύρισαν σα να κατέκτησαν κάποιο τρόπαιο, ενώ το βίντεο που δημοσίευσε το κλαμπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε αυτομάτως viral και συγκέντρωσε εκατομμύρια views και likes με τα σχόλια των χρηστών να επαινούν τον ποδοσφαιριστή που έχει εξασφαλισμένη καριέρα όταν κρεμάσει τα παπούτσια του, αλλά και να προσπαθούν να «ξεκλειδώσουν» το μυστικό του.

Η Φούλαμ βλέποντας τα νούμερα του βίντεο να… εκτοξεύονται αποφάσισε να δώσει συνέχεια και ανάρτησε μια φωτογραφία του Άντονι Ρόμπινσον να κάνει μπάνιο στη θάλασσα – μέρος της προετοιμασίας κι αυτό – και συνέκρινε τον νεαρό ποδοσφαιριστή με τον Στίβεν Φρέιν, γνωστό ως Dynamo, έναν από τους διασημότερους μάγους της Μεγάλης Βρετανίας και του κόσμου.